Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Επίδειξη ισχύος ο Ολυμπιακός Β. συνέτριψε 62-30 την Πιερία

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου συνέτριψε με χαρακτηριστική άνεση την Πιερία με σκορ 62-30 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Οι "ερυθρόλευκες" παίζοντας άμυνα ζώνης στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και αναπτύσσοντας υποδειγματικά τον αιφνιδιασμό, επέβαλαν από το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρωτικά το ρυθμό τους και μετέτρεψαν τον αγώνα σε ...υγιεινό περίπατο.
Αναμφίβολα η δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι στη...Λάρισα την επόμενη αγωνιστική.
"Τα κορίτσια προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών που αντιμετωπίσαμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας πως το μέλλον τους ανήκει. Είμαστε μια νέα ομάδα, κυρίως από Βολιώτισσες καλαθοσφαιρίστριες και επιχειρούμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τον Ολυμπιακό Bόλου της επόμενης μέρας..." δήλωσε μεταξύ άλλων στο Goalpost.gr, o κόουτς των "ερυθρολεύκων" Μιχάλης Καπουρνιώτης.
Δεκάλεπτα: 26-7, 41-14, 56-23, 62-30 (τελικό)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης): Κυριατζίδου 4(1), Σαρακατσάνη 4, Μπακρατσά 3(1), Αγαγιώτου 4, Αλεξίου, Καποδίστρια 5, Χαβαλέ 12, Ζέρβα 20, Ζήτη, Κατσιοπούλου, Αρτεμισίου 10, Παρασχάκη.
ΠΙΕΡΙΑ (Αθανασιάδης-Χρυσανθόπουλος): Μιστρίδου Ο. 5, Μπεκιάρη, Νικολαίδου 8, Χελιδώνη 5(1), Μιστρίδου Ν. 2, Σιώκου 2, Γιαλίδου, Κουζώνη, Ευαγγέλου, Μιστρίδου Β. 8, Σιδηροπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου