ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ε.Σ.ΚΑ.Θ. ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ------ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2013Άγχος ξανά από του… χρόνου για τα κορίτσια του Ολυμπιακού

 

Άγχος ξανά από του… χρόνου για τα κορίτσια του Ολυμπιακού
Με νίκη επί της Πυλαίας ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το 2013 τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου στην Α2 Εθνική κατηγορία μπάσκετ γυναικών και έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά. Άγχος ξανά για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και το πρωτάθλημα, από του… χρόνου για τον Μιχάλη Καπουρνιώτη και τις παίκτριες του, που κάνουν πάντως «ποδαρικό» στο 2014 με εξαιρετικά δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στη Λευκάδα κόντρα στην πρωτοπόρο Νίκη.
Προς το παρόν οι ερυθρόλευκες απολαμβάνουν τη δεύτερη ημέρα του ρεπό τους και την Τετάρτη επιστρέφουν στο γήπεδο για μια σειρά από φιλικά παιχνίδια που αν μη τι άλλο θα τις χαλαρώσουν ψυχολογικά. Το τεχνικό τιμ πάντως θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή για να παρουσιαστεί η ομάδα ακόμα πιο δυνατή στη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και καταγράφει συνεχώς ανοδική πορεία. Πέντε νίκες και τέσσερις ήττες είναι ο απολογισμός για τη Βολιώτικη ομάδα, που αφήνει το 2013 από την έκτη θέση της βαθμολογίας, αλλά με περισσότερες φιλοδοξίες και με μεγάλη αισιοδοξία για το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου