Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Πάλεψαν αλλά... αναγκάστηκαν... 
σε ήττα τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου.

Η αστοχία στα περιφερειακά σουτ, η κακή άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο, καθώς και τα λάθη των διαιτητών, έφεραν την πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών.
Οι ερυθρόλευκες δεν κατάφεραν να κάνουν το δύο στα δύο και ηττήθηκαν από τον Παναθλητικό στο πρώτο παιχνίδι έδρας της σεζόν στο ΕΑΚ με 60-71. Αρνητική η διαιτησία, έδωσε ανάποδα σφυρίγματα σε πολλές κρίσιμες φάσεις και επηρέασε τη ροή του αγώνα…
Οι γηπεδούχες όμως θα μπορούσαν να μην έχουν ανάγκη τους ρέφερι αν παρουσιαζόταν πιο εύστοχες και αν κατάφερναν από την αρχή να μπουν δυνατά στο παιχνίδι. Ο Παναθλητικός προηγήθηκε με 12-4 για να έρθει η αντίδραση από τις παίκτριες του Μιχάλη Καπουρνιώτη, που πέρασαν μπροστά με έναν πόντο με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου (14-13). Δύο λάθη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έδωσαν την ευκαιρία να προηγηθούν με  επτά πόντους οι φιλοξενούμενες. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να παλεύει και στην τρίτη περίοδο και έφτασε στο 36-34. Όμως από κει και πέρα τίποτα δεν πήγε καλά. Η άμυνα δεν λειτούργησε σωστά, ενώ κάποια λάθος σφυρίγματα εκνεύρισαν τις γηπεδούχες και έδωσαν την ευκαιρία στις φιλοξενούμενες για ελεύθερες βολές και για επιθέσεις "δώρα". Ο Παναθλητικός προηγήθηκε μέχρι και 15 πόντους. Οι ερυθρόλευκες μείωσαν ξανά μέχρι τους επτά με τρίποντο της Μπακρατσά αλλά η προσπάθεια τους δεν είχε συνέχεια, αφού η Νικολαϊδου απάντησε άμεσα με τρίποντο και η Τσαμπούρη με βολές πήγε ξανά τη διαφορά στους 12.  
Τα δεκάλεπτα: 14-13, 27-34, 48-58, 60-71
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης): Κυριατζίδου 4 (1), Σαρακατσάνη 3 (1), Μπακρατσά 3 (1), Αγαγιώτου 2, Αλεξίου, Χαβαλέ 29 (3), Ζέρβα 17, Ζήτη 2
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Συρόπουλος): Χαριστανίδου 8, Νικολαϊδου 23 (1), Αναστασιάδου 4, Γιαννοπούλου 11, Ιγνατίου, Τσαμπούρη 11 (1), Κοστανάκη, Κελεκίδου 2, Μουστακίδου, Γαϊτάνη 6, Κωτούλα 6 (2).













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου