Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Με αισιοδοξία και χαμόγελα η πρώτη προπόνηση των γυναικών του Ολυμπιακού Bόλου..
Mε χαμόγελα και αισιοδοξία ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ στο Βόλο η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου με την καθοδήγηση του Βολιώτη νεαρού ανερχόμενου προπονητή Μιχάλη Καπουρνιώτη, παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νίκου Τσεκούρα.
Ο κ. Τσεκούρας, αφού καλοσώρισε τις αθλήτριες, τους ευχήθηκε να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά, τους ζήτησε να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου στο δρόμο των επιτυχιών και τους έδωσε τη διαβεβαίωση πως ο σύλλογος θα είναι δίπλα τους και στο μέτρο του δυνατού θα στηρίζει τις προσπάθειες τους.
Τόνισε πως... στόχος του συλλόγου είναι η ομάδα να αποτελείται κυρίως από Βολιώτισσες αθλήτριες που με μερικές ακόμη προσθήκες θα συγκροτήσουν ένα ικανό και ανταγωνιστικό σύνολο.
Στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Καπουρνιώτης αφού καλωσόρισε και αυτός με την σειρά του τις αθλήτριες, ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας τονίζοντας την σπουδαιότητα αυτής, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ζήτησε από τις καλαθοσφαιρίστριες να είναι συνεπείς και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια και για 1,5 περίπου ώρα γύμνασε την ομάδα στο ΕΑΚ.
Επίσης όλοι στη σημερινή πρώτη προπόνηση συγχάρηκαν τη Λία Σαρακατσάνη και τη Λαμπρινή Αγαγιώτου για την τέταρτη θέση που κατέλαβαν στην πρόσφατη Ολυμπιάδα με την Εθνική ομάδα Κωφών.
Το παρών στη σημερινή πρώτη προπόνηση έδωσαν οι καλαθοσφαιρίστριες: Κυριατζίδου Εύη, Σαρακατσάνη Λία, Μπακρατσά Μίνα, Αγαγιώτη Λαμπρινή, Αλεξίου Εβελίνα, Αρτεμισίου Αναστασία, Ζέρβα Νίκη, Ζήττη Ελένη, Θανασούλη Αγγελική, Γούλα Ελευθερία, Παρασχάκη Ελένη, Κατσιοπούλου Έλλη, Ευαγγέλου Ζήνα ενώ απουσίαζαν οι: Σταυρούλα Βαίτση για επαγγελματικούς λόγους καθώς και η Δήμητρα Χαβαλέ που αναμένεται να συμφωνήσει με τον βολιώτικο σύλλλογο για να παραμείνει στις τάξεις του για άλλη μια χρονιά και λογικά θα ενσωματωθεί τις επόμενες μέρες στην προετοιμασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου