Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

Η κορυφαία Ελληνίδα ριμπάουντερ Νίκη Ζέρβα παρέμεινε στον Ολυμπιακό Βόλου..
Κίνηση "ματ" έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Αθηναϊκό και κράτησε τη Νίκη Ζέρβα στη δύναμή του.Έτσι, η ικανή σέντερ θα ενισχύσει και φέτος τη βολιώτικη ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει να διακριθεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Ο Ολυμπιακός Bόλου φέτος κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να "χτίσει" τη νέα ομάδα που θα αποτελείται κυρίως από Bολιώτισσες καλαθοσφαιρίστριες. Έτσι, με βάση την ικανή σέντερ Νίκη Ζέρβα, πρώτη Ελληνίδα σκόρερ και...
...πρώτη ριμπάουντερ στην περσινή χρονιά στην Α1 Εθνική κατηγορία τα πράγματα γίνονται σαφώς καλύτερα.Για να μείνει η Νίκη Zέρβα στον Ολυμπιακό Βόλου, εκτός του προέδρου κ. Νίκου Τσεκούρα, πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Bόλου κ. Δημήτρης Καραγιάννης, ο οποίος γι' άλλη μια φορά απέδειξε έμπρακτα πως στηρίζει τον Ερασιτέχνη και την καλή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την αναγέννηση της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, μα και της οργάνωσης των Ακαδημιών Μάλιστα, βασικός χορηγός στη φανέλα της γυναικείας ομάδας θα είναι φέτος η επιχείρηση "Δημιουργική-Αρχιτεκτονική" του κ. Δημήτρη Καραγιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου