Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Στην Α2 θα αγωνίζεται φέτος η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου..
Στα πλαίσια της καλύτερης οργάνωσης του τμήματος και της καλύτερης προετοιμασίας των αθλητριών για το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α2 των τελευταίων ετών, όπως αναμένεται, η διοίκηση σύμφωνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να πραγματοποιηθεί στην Πορταριά..
Έτσι η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, υπο τις οδηγίες του βολιώτη τεχνικού Καπουρνιώτη Μιχάλη, που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο, θα πραγματοποιηθεί στην Πορταριά και θ' αποτελέσει μια ευγενική χορηγία του παλιού προέδρου του Ερασιτέχνη, τ. Αντιπροέδρου της ΠΑΕ και επικεφαλής της αντιπολίτευσης της ΕΠΣΘ κ. Κώστα Θεοδώρου που κι αυτός συνεχίζει να στηρίζει τον Ερασιτέχνη.

 



Φέτος η ομάδα θα αποτελειται κυριώς απο βολιώτισσες αθλήτριες.
Ήδη έχουν ανανεώσει οι: Ελένη Ζήτη, Κυριατζίδου Έυη, Σαρακατσάνη Λία, Αγαγιώτη Λαμπρινή, Θανασούλη Αγγελική και Ελένη Παρασχάκη. Επίσης αποκτήθηκαν: απο τον Σαρακηνό οι Μίνα Μπακρατσά, Ελλη Κατσιοπούλου και Εβελίνα Αλεξίου, απο τον Α.Ο Σερρών η Ελευθερία Γούλα, απο τον Ιωνικό Νέας Ιωνίας η Αρτεμισίου Αναστασία, απο το Βελβεντό Κοζάνης η Ζήνα Ευαγγέλου και απο την Ανάληψη Βόλου η Σταυρούλα Βαίτση. Τέλος αισιαδοξία επικρατεί στο τμήμα αφού μετά απο διαπραγματεύσεις με τον Αθηναικό επήλθε 'συμφωνία' και ανανεώθηκε ο δανεισμός της έμπειρης Νίκης Ζέρβα που πέρυσι ήταν πρώτη Ελληνίδα σκόρερ και ριμπάουντερ στην Α1 ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και η έμπειρη Δήμητρα Χαβαλέ που αναμένεται για άλλη μια χρονιά να αποτελέσει τον 'εγκέφαλο' του παιχνιδιού της ομάδας του Βόλου.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου