Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

ΝΙΚΟΛΑ !!!
ΚΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ


    Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου μετέχει ο νεαρός και πολύ ταλαντούχος μπασκετμπολίστας Νίκος Τσιαπράζης, που επανήλθε δυνατός μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

    Σε δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρεται:
«Επανήλθε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Αντρικής Ομάδας Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του ο ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής της Ομάδας μας, Νικόλαος Τσιαπράζης.

    Ο Νίκος είναι μεγάλο ταλέντο με θητεία στις μικτές ομάδες της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. και των κλιμακίων Βορείου Ελλάδος των Προεθνικών Ομάδων.

    Ήδη, εντάχθηκε στην προετοιμασία της Αντρικής Ομάδας και υπολογίζεται για το Πρωτάθλημα Μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Διοίκηση και Τεχνική ηγεσία πιστεύουν στις μεγάλες δυνατότητες του νεαρού καλαθοσφαιριστή που θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Μαγνησιώτικου Μπάσκετ.

    Του ευχόμαστε η επάνοδός του στην αγωνιστική δράση να είναι πολύ επιτυχημένη.
Νίκο, καλώς όρισες και πάλι δυνατός στα γήπεδα. Σε υποδεχόμαστε με αγάπη και πιστεύουμε απεριόριστα στις δυνατότητές σου.»

    Η απελθούσα Διοικούσα Επιτροπή είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την παραπάνω εξέλιξη μιας και ο Νικόλας αφενός είναι ένα αυθεντικό ταλέντο και κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας της Ομάδας και αφετέρου αψήφησε τις «σειρήνες» και κοιτάζει το αθλητικό μέλλον του μέσα από την ομάδα που τον ανέδειξε. Θα παρακολουθούμε στενά την πρόοδο του και θα χειροκροτούμε τον αγώνα του με τα ερυθρόλευκα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου