Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

ΡΑΦΑΕΛΑ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ


    Μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της έκανε η Δάφνη Αγίου Δημητρίου καθώς απέκτησε τη Ραφαέλα Σουλτάνη, η οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου έχοντας πολύ καλή παρουσία.

    Πρόκειται για μια 27χρονη πόιντ γκαρντ που έχει πολλές εμπειρίες από την Α1 Γυναικών. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου υποβιβάστηκε αναζήτησε το νέο σταθμό στην καριέρα της επιλέγοντας τη Δάφνη.

    Στις πρώτες της δηλώσεις η Ραφαέλα Σουλτάνη τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την μπασκετική μου πορεία στην Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Είναι ένας πολύ σοβαρός σύλλογος και έχει αρκετά αξιόλογη πορεία στο χώρο. Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό Βόλου για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας. Ήταν κάτι παραπάνω από ομάδα για μένα. Του εύχομαι να συνεχίσει πάντα να κρατάει ψηλά το επίπεδο του βολιώτικου μπάσκετ».

    H απελθούσα Διοικούσα Επιτροπή των Τμημάτων Μπάσκετ συγχαίρει τη "ΔΙΚΗ ΜΑΣ" Ραφαέλα και της εύχεται καλή επιτυχία και υγεία στη νέα της προσπάθεια. Το αθλητικό της σπίτι είναι εδώ και στο μέλλον θα ξαναβρεθούν οι δρόμοι με την ομάδα μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου