Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018


ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΜΙΝΙ & ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ



    Ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη την περασμένη Παρασκευή, στο Ε.Α.Κ. του Βόλου, για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΜΙΝΙ της Ε.Σ.ΚΑ.Θ., μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού Βόλου και του Γ.Σ. Βόλου.

    Ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα με την ομάδα του Γ.Σ. Βόλου να κερδίζει τελικά με 34-33. Στα 24 δεύτερα πριν τη λήξη ο Ευαγγελινός με σούτ από τα 5 μέτρα έδωσε το προβάδισμα (33-32) στην Ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ενώ στα 7΄΄ πριν το φινάλε ο Καραφέρης πέτυχε το νικητήριο καλάθι.

    Και οι δυο ομάδες καταχειροκροτήθηκαν από τους αρκετούς γονείς και φίλους που το παρακολούθησαν.

    Το Πρωτάθλημα ΜΙΝΙ της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. συνεχίζεται κανονικά, απομένουν δυο αγωνιστικές, και το ερχόμενο Σάββατο η Ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Κένταυρου Ζαγοράς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ταντουρόφσκα): Ντόκας, Χαβιάς, Ευαγγελινός, Καφίδας, Τζούμας, Παναγιώτου, Κοντογιάννης, Αναστασιάδης, Φορτούνας, Καρακάνας, Λάμπρου, Λεόπουλος.

Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ (Ζαρογιάννης): Τσικελούδης, Κασσανδρινός, Μαλαμούλης, Μαναρίδης, Μάρκος, Κρατήρας, Παναγής, Σελπεσάκης, Τσίρος, Σουλτάνης, Αποστολέρης, Καραφέρης.

    Υ.Γ. Την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου κοουτσάρισε η Άνα Ταντουρόφσκα λόγω της τιμωρίας του προπονητή της κ. Μιχάλη Καπουρνιώτη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου