Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018


ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ...
ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ

Την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ γιόρτασε το απόγευμα του Σαββάτου η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Ύστερα από εννέα χρόνια το βολιώτικο συγκρότημα επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες και η επιτυχία αυτή γιορτάστηκε στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, όπου έγινε και η απονομή στους πρωταθλητές της Α1 ΕΣΚΑΘ.
Προηγήθηκε φιλικό παιχνίδι με τον Α.Σ.Κ.  Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ , ομάδα που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία, στο οποίο ο Ολυμπιακός ηττήθηκε, με τις δύο ομάδες να παίζουν ωραίο μπάσκετ. Στην γιορτή που στήθηκε στο ΕΑΚ από την διοικούσα επιτροπή μπάσκετ έλαμψε διά της απουσίας του ο κόσμος του Ολυμπιακού, καθώς λιγοστοί ήταν οι φίλαθλοι που έδωσαν το «παρών» στις κερκίδες.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η τέως υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη , ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Γιώργος Καλτσογιάννης , ο Πρόεδρος του ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Βόλου ΑΕ κ. Γιόλας Παναγιώτης , ο εκ των ιδιοκτητών της WIND στην οδό Ερμού  274 κ. Τσιαπράζης Ιωάννης και ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής της ομάδας Παναγιώτης Λιαδέλης . Από πλευράς διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 το «παρών» έδωσαν στην φιέστα της ανόδου ο αντιπρόεδρος Ιάσων Χατζής και το μέλος του Δ.Σ. Κυριάκος Κυριακόπουλος.
Ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Αλέκος Μεταφτσής, συνεχάρη τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας, την τεχνική ηγεσία και όλους όσοι ήταν φέτος κοντά στην ομάδα για την άνοδο και ευχήθηκε ο Ολυμπιακός Βολου να γνωρίσει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Την απονομή των μεταλλίων στους πρωταθλητές έκανε το πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Δημήτρης Ντούγκος και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΚΑΘ Απόστολος Κρεμαστάς, Ο κ. Ντούγκος έδωσε το κύπελλο στον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Αλεξίου, ο οποίος το σήκωσε ψηλά με τους  δύο παλαιότερους παίκτες της ομάδας, Δημήτρη Καραθάνο και Λεωνίδα Αναστασόπουλο.


Οι «ερυθρόλευκοι» φορώντας μπλουζάκια τα οποία έγραφαν «πρωταθλητές και κυπελλούχοι ΕΣΚΑΘ 2018» πανευτυχείς πανηγύρισαν την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, βγάζοντας και τις καθιερωμένες φωτογραφίες.
Αναμνηστική πλακέτα απέμεινε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου (την απονομή έκανε ο κ. Ιάσων Χατζής), στον Α.Σ.Κ.  Καρδίτσας Μελι ΑΤΤΙΚΗ , και στον Γενικό αρχηγό του Χρήστο Δεληγιάννη ,  ο οποίος δέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού Βόλου , μαζί με το προπονητή της Γιάννη Τζήμα και έφεραν την ομάδα στο Βόλο να παίξει το φιλικό παιχνίδι και λάβει μέρος και αυτός στην γιορτή των «ερυθρολεύκων» για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
---Η Διοικούσα επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ ευχαριστεί θερμά την ομάδα του ΑΣΚ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ για την παρουσία της στον εορτασμό της ανάδου .
---Λυπηρό γεγονός ότι στο αγωνιστικό κομμάτι οι διαιτητές του αγώνα ήταν από τη Λάρισα και όχι από το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλ/σης Μαγνησίας , αφού η ΚΕΔ/ΕΟΚ δια του μέλους , απο το Βόλο , αρνήθηκε τον ορισμό τους , επικαλούμενους προσωπικούς λόγους με τον επικεφαλή της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου