Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

    Άξιος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ε.Σ.ΚΑ.Θ. αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός μας, Βόλου, αφού επιβλήθηκε του νεανικού Γ.Σ. Βόλου με 74-61 και εκμεταλλευόμενος την ήττα της Α.Ο. Καλαμπάκας μέσα στον Αμπελώνα με 78-57 ανέβηκε στη Γ’ Εθνική Κατηγορία μετά από πολλά χρόνια παραμονής στα τοπικά Πρωταθλήματα.


    Η επιτυχία του Ολυμπιακού Βόλου ήρθε ως επιστέγασμα της εξαιρετικής φετινής του πορείας, όπου ως γνωστόν κατέκτησε και το Κύπελλο της Ε.Σ.ΚΑ.Θ.. Η Ομάδα από το καλοκαίρι σχεδιάστηκε για ν’ ανέβει κατηγορία, κάτι που τελικά τα κατάφερε περνώντας από πολλές δυσκολίες.

    Το ματς με τον Γ.Σ. Βόλου περνά σε δεύτερη μοίρα. Το ευχάριστο είναι πως αγωνίστηκαν πολλά νεαρά παιδιά, αφού ο Γυμναστικός είχε τον έμπειρο Ζαρογιάννη στη σύνθεσή του και οι περισσότεροι παίκτες του ήταν από 15-19 ετών (Σταθούρος, Μούτσιος, Τσίρος, Κωστούλας, Κυριαζής), ενώ ο Γιώργος Βλιώρας από την πλευρά του έδωσε χρόνο συμμετοχής στον 14χρονο Νίκο Ακριβόπουλο και τον 16χρονο Ρωμανό Γαβρινιώτη.

Διαιτητές: Ζαχαρής, Τσουμαχίδης.

Δεκάλεπτα: 28-9, 43-32, 69-48, 74-61.

Ολυμπιακός Βόλου (Βλιώρας, Γκουγκουτούδης): Καραγεώργος 12(3), Τζήμας 3(1), Παπούλιας 12, Αλεξίου 3(1), Ίλτσογλου 8(2), Μπόγδανος 8, Γαβρινιώτης, Καραθάνος 3, Ακριβόπουλος, Αναστασόπουλος 5(1), Λουλούδης 6, Παρασκευάς 14.

Γ.Σ. Βόλου (Κοσμάτος, Ντάκης): Κωστούλας 10, Σταθούρος 7(1), Ζήσης 11, Μούτσιος 5(1), Κυριαζής, Τσίρος 15, Σιδερής 5(1), Ζαρογιάννης 8.





    Μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας με τον Γυμναστικό, οι παίκτες, προπονητές και παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου ενημερώθηκαν για την ήττα της Καλαμπάκας στον Αμπελώνα, ξέσπασε τρελό πανηγύρι, μαζί με λίγους δυστυχώς φιλάθλους έγιναν ένα και τραγουδούσαν τον ύμνο του Ολυμπιακού του Βόλου μας.



    Ο πρόεδρος της Διοικούσας του Τμήματος Μπάσκετ κ. Αλέκος Μεταφτσής ανακοίνωσε από μικροφώνου την άνοδο της Ομάδας στη Γ’ Εθνική και όπως χαρακτηριστικά είπε:

·         Ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε πανάξια στις Εθνικές Κατηγορίες, εκεί που ανήκει κι εκεί που έπρεπε να είναι από την προηγούμενη εβδομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους για την υπερπροσπάθεια που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

·         Ευτυχώς που ήλθαν έτσι τα πράγματα και μετρήσαμε, ακόμη μια φορά, τους φίλους μας.

·         Η Ομάδα του Γ.Σ. Αμπελώνα κράτησε ψηλά το γόητρο του Θεσσαλικού Μπάσκετ.

·         Η νίκη αφιερώνεται από όλους μας, Διοικούσα Επιτροπή, προπονητές, Αθλητές, στην οικογένεια του πρώην Προέδρου μας Δημήτρη Καραγιάννη, που χθες τον συνοδεύσαμε στην τελευταία του κατοικία αλλά και στις δικές μας οικογένειες που μας στερήθηκαν χρόνια τώρα στην προσπάθεια να οικοδομήσουμε σε στέρεη βάση την Ομάδα μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου