Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


    Φιλικό αγώνα με την Πρωταθλήτρια του Νομού Λάρισας Ομάδα του Σπάρτακου, έδωσε η Ομάδα μας Πρωταθλήτρια Μαγνησίας Μπάσκετ Κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου.

    Οι παίκτριες και των δύο Ομάδων προσέφεραν όμορφο μπάσκετ και απέδειξαν πως δίκαια αποτελούν, μαζί με ταλαντούχες καλαθοσφαιρίστριες και άλλων ομάδων το μέλλον του Θεσσαλικού Μπάσκετ.

    Για την ιστορία αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός του Βόλου μας, επικράτησε με 66-33, ενώ το ματς ήταν σε ανταπόδοση του φιλικού που είχαν δώσει πριν από λίγες μέρες οι δύο ομάδες στη Λάρισα, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο συλλόγων.

    Τον αγώνα διαιτήτευσαν αφιλοκερδώς οι διαιτητές, Σκοτεινιώτη Κερασία και Ηλιόπουλος Δαυίδ, ενώ χρέη γραμματείας έκανε και πάλι αφιλοκερδώς η κριτής και μητέρα αθλήτριας του Ολυμπιακού Βόλου, Αλεξία Γκαλίδη.

    Με τις νεαρές «ερυθρόλευκες» αγωνίστηκαν οι: Στάμου, Μοδέα, Παρασχάκη, Δεμελή, Τζανετοπούλου, Σιουμουρέκη, Χαβδούλα, Γκέτσιου, Γκρίνια, Στάθη Ι., Στάθη Φ., Αναστασιάδη

    Αμέσως μετά τον αγώνα, η Ομάδα του Σπάρτακου, μαζί με τις νεαρές «ερυθρόλευκες» παρακολούθησαν τον Αγώνα για την Α1 γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Αθηναϊκό Βύρονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου