Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ... ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΧΟ


    Με νίκη ξεκίνησε τα Play Off της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. ο Ολυμπιακός μας του Βόλου, επί του Α.Ο. Καλαμπάκας με 75-53 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ε.Α.Κ. Βόλου, κάνοντας το πρώτο βήμα για την Άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.



    Οι «ερυθρόλευκοι» μας, ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια έφτασαν στην επιτυχία, καθώς σε κανένα σημείο του αγώνα δεν αμφισβητήθηκε η ανωτερότητά τους. Ήταν διαρκώς μπροστά στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να είναι ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν και η διαφορά ήταν στους τέσσερις πόντους (18-14).

    Οι παίκτες του Γιώργου Βλιώρα και του βοηθού του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη έπαιξαν πολύ καλή άμυνα στη δεύτερη περίοδο (δέχθηκαν μόλις έξι πόντους), πέτυχαν 15 στην επίθεση και θα μπορούσαν να πάρουν μεγαλύτερη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο από τον αντίπαλό τους, αν ήταν πιο εύστοχοι στις βολές (χάθηκαν συνολικά εννέα βολές).



    Έχοντας μια διαφορά 13 πόντους, η Ομάδα μας διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και συντήρησε αυτή τη διαφορά στην τρίτη περίοδο (49-36). Με την έναρξη της τέταρτης περιόδου ο Θωμάς Καραγεώργος με τρία σερί τρίποντα σε λιγότερο από ενάμιση λεπτό εκτόξευσε τη διαφορά στους 20 πόντους, ενώ ακολούθησε και τέταρτο τρίποντο από τον γκαρντ του Ολυμπιακού μας, αφού πρώτα οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να σημειώσουν καλάθι δύο πόντων.



    Από εκεί και πέρα το παιχνίδι κύλησε χωρίς προβλήματα για τον γηπεδούχο Ολυμπιακό Βόλου με τη διαφορά να κλείνει στους 22 πόντους, με το τελικό 75-53 να πανηγυρίζεται από τους φιλάθλους της Ομάδας, που έδωσαν δυναμικό «παρών» στο Ε.Α.Κ., δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στις κερκίδες.

Διαιτητές: Φακίτσας, Γιατρόπουλος (Λάρισας).

Δεκάλεπτα: 18-14, 33-20, 49-36, 75-53.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Βλιώρας, Γκουγκουτούδης): Καραγεώργος 15 (4), Παπούλιας 18 (1), Ίλτσογλου 9 (1), Μπόγδανος 19, Λουλούδης 3, Παρασκευάς 11, Αναστασόπουλος, Σκαμάγκας, Τζήμας, Καραθάνος, Γαβρινιώτης.


Α.Ο. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ (Κωνσταντινίδης): Μπαλωμένος 2, Σπανός 2, Τσιλούλης 2, Βλάχος 14 (2), Καλιάρας 21, Γκαντιάς 12 (3), Παπανδρέου, Ούτος, Ρέπας, Καλούδας, Μάρκος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου