Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

ΓΙΑ ΤA PLAY OFF Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/04/2018
ΩΡΑ 20:00 - Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Vs Α.Ο. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ



    Με τον Α.Ο. Καλαμπάκας θα αναμετρηθεί η Ανδρική Ομάδα μας, το Σάββατο 14 Απριλίου και ώρα 20:00 στο Ε.Α.Κ. Βόλου, στα πλαίσια της 1ης Αγωνιστικής των PLAY OFF της Ε.Σ.Κ.ΑΘ. για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

    Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην προετοιμασία είναι η απουσία του Γιώργου Παρασκευά, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις την Πέμπτη, όλη την εβδομάδα δουλεύουν απρόσκοπτα για να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι του Σαββάτου, να πετύχουν την πρώτη νίκη και να βάλουν τα θεμέλια για την κατάκτηση του στόχου όλων μας.

    Η Διοικούσα Επιτροπή των Τμημάτων Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στο Κλειστό Γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των Αθλητών μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη στα PALY OFF.

    Τώρα είναι η ώρα των αποδείξεων, τώρα η Ομάδα μας, μάς έχει ανάγκη όλους.

    Καλούμε τους Παλαίμαχους Αθλητές του Συλλόγου και όλους τους παλιούς παράγοντες του να παραστούν και να ενισχύσουν την προσπάθεια των Ανδρών.

    Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 Ευρώ και 3 Ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών, για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών των Τμημάτων ενώ θα ισχύσουν τα Εισιτήρια Διαρκείας των 10 ευρώ που ήδη έχουν τεθεί στη κυκλοφορία για τους τρεις εντός έδρας αγώνες κατάταξης.

    Οι κάτοχοι των «Gold» Διαρκείας θα μπορούν να χρησιμοποιούν και αυτές τις κάρτες προκειμένου, εάν το επιθυμούν, να κάθονται στις ειδικές θέσεις εντός του αγωνιστικού χώρου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου