Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/03/2018
ΩΡΑ 17:00 - Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ

                 


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ  Vs  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ     Με το Σπάρτακο Λάρισας θα αναμετρηθεί η Ανδρική Ομάδα μας, το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 17:00 στο Ε.Α.Κ. Βόλου, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ..

     Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού αφού έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεση τους ετοιμοπόλεμους και όλη την εβδομάδα δουλεύουν απρόσκοπτα για να είναι έτοιμοι και στο Σαββατιάτικο παιχνίδι ώστε να προσθέσουν άλλη μια νίκη και να διατηρήσουν το αήττητο μιας και αυτός είναι ο στόχος μέχρι το τέλος της φάσης των Ομίλων.

    Μοναδικός απόντας θα είναι ο Αλέξανδρος Βλασταρίδης ο οποίος λόγω φόρτου μαθημάτων δεν μπορεί να παρακολουθεί τις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας.

    Η ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση του Ομίλου με τον Γ.Σ. Βόλου (26 βαθμοί) και διεκδικεί τη 2η θέση ώστε να συμμετάσχει στους αγώνες κατάταξης ανόδου. Έτσι αναμένεται να τα δώσει όλα για μια νίκη εκτός προγράμματος γι’ αυτήν που θα τη φέρει σε πλεονεκτική θέση έναντι του βασικού ανταγωνιστή της.

    Η Διοικούσα Επιτροπή των Τμημάτων Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των Αθλητών μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη και να δείξουμε σε όλους ότι παίζουμε μόνο για την ιστορία του Συλλόγου και τη φανέλα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου