Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 04/02/2018


ΩΡΑ 12:00 - Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ


       ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ


    Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου του 2018 και ώρα 12:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ε.Α.Κ. Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού του Βόλου μας με την Νίκη Λευκάδας για την 3η αγωνιστική του Β΄ Γύρου για το Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

    Ο αγώνας είναι από τους πιο σημαντικούς για την ομάδα μας, ειδικά μετά και τις δυο συνεχόμενες νίκες επί του Παναθλητικού και του Παναθηναϊκού.

    Όλες οι παίκτριες θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου αφού και η Ραφαέλα Σουλτάνη, που προφυλάχτηκε με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και να τεθεί στη διάθεση τους.

    Στον αγώνα, όπως και σε όλους τους αγώνες, τόσο των Γυναικών όσο και των Ανδρών, έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών, που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στις κερκίδες του γηπέδου.

    Όπως καθιερώθηκε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και σε συνεργασία με την εκ των χορηγών μας, γνωστή Εταιρεία Αναψυκτικών «ΕΨΑ Α.Ε.», πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα δίνονται προϊόντα στους φιλάθλους, προσφορά της εταιρείας, την όποια και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

    Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα Εισιτήρια Διάρκειας. Οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας «GOLD» θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, γι΄ αυτούς, χώρο.


    Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της Ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους, ενισχύοντας τα, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου