Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/01/2018


ΩΡΑ 12:00 - Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ        ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Vs ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΚΕΩΝ    Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00 στο Ε.Α.Κ. Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθλητικό Συκεών Θεσσαλονίκης για την 1η αγωνιστική του Β’ Γύρου για το Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

    Ο αγώνας είναι από τους πιο σημαντικούς για την ομάδα μας, ειδικά μετά και την ήττα την περασμένη Κυριακή από τον Πρωτέα Βούλας. Στο Α΄ Γύρο η ομάδα μας είχε ηττηθεί με 57-54 και πρώτο μέλημα είναι η νίκη και μετά ακόλουθη η κάλυψη των 3 πόντων της ήττας.

    Όλες οι παίκτριες είναι στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου και ελπίζουμε ο αγώνας αυτός να αποτελέσει απαρχή για την επίτευξη του στόχου μας που είναι η παραμονή της Ομάδας μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

    Η Διοικούσα Επιτροπή, οι προπονητές και οι αθλήτριες μας ευχαριστούν θερμά το φίλαθλο κοινό που μας συμπαραστάθηκε στον αγώνα με τον Πρωτέα Βούλας, ζητούμε συγγνώμη για την κακή εμφάνιση και την ήττα και ελπίζουμε στη συμπαράσταση σας ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στο στόχο μας.

    Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ ενώ θα ισχύσουν τα Εισιτήρια Διάρκειας.

    Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους, ενισχύοντας τα, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου