Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΝΟΤΑ ΞΕΝΟΙΣΙΑΣ



ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ»

    Το βράδυ της Πέμπτης (11/01) ο προπονητής Γιώργος Βλιώρας ο βοηθός Παναγιώτης Γκογκουτούδης οι αθλητές της Ομάδος μας καθώς και η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ δείπνησαν στο γνωστό Εστιατόριο τον Αλυκών, «Ιππόκαμπος».



    Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ το κλήμα της Ομάδος είναι πολύ ανεβασμένο, ήταν ευκαιρία λοιπόν να βρεθούν όλοι μαζί να μιλήσουν λίγο πιο χαλαρά. Ο προπονητής μας τους έδωσε ένα ακόμα στόχο ώστε να παραμείνουν προσηλωμένοι στο ματς του Σαββάτου με τον Γ.Σ. Αλμυρού να τελειώσουν τον 1ο γύρο του Πρωταθλήματος, αήττητοι.



    Έκπληξη επιφύλαξε η Διοικούσα Επιτροπή στον βοηθό προπονητή Παναγιώτη Γκουγκουτούδη ο οποίος την προηγούμενη ημέρα, Τετάρτη (10/01) είχε τα γενέθλια του. Ο έφορος του Ανδρικού Τμήματος Ζάχος Σαχίνης παρέδωσε την τούρτα με το καθιερωμένο κεράκι. Όλοι μαζί του ευχήθηκαν ότι καλύτερο για εκείνον και τη οικογένεια του.



    Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Αλέκος Μεταφτσής επισήμανε τα μελλοντικά σχέδια και μετά υπήρξε συζήτηση για πολλά θέματα τα οποία απασχολούν την Ομάδα μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου