Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΝΕΑ
ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ



Ø  Επανήρχισαν οι προπονήσεις στη Γυναικεία Ομάδα Μπάσκετ ενόψει της επανέναρξης του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών με τη 10η αγωνιστική στην Αθήνα με τον Αθηναϊκό. Στις προπονήσεις συμμετέχουν όλες οι αθλήτριες εκτός της Andrews που θα αφιχθεί στη χώρα μας τη Πέμπτη 4 Ιανουαρίου από την Αμερική, όπου είχε μεταβεί για τις διακοπές των Χριστουγέννων ενώ κανονικά συμμετέχουν τόσο η νεοαποκτηθείσα Williams όσο και η Ταντουρόφσκα. Απούσα και η τραυματισθείσα με θλάση Ραφαέλα Σουλτάνη η οποία ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ενώ υποβάλλεται σε καθημερινές θεραπείες από το φυσικοθεραπευτή της ομάδας Κώστα Καίδη μετά τις οδηγίες του γιατρού της ομάδας μας Γιώργου Βαβέτση και αναμένεται να αγωνιστεί στον αγώνα με τον Αθηναϊκό ενώ συνεχίζει την αποθεραπεία της και η Χαρούλα Ντελή. Έτσι ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος προετοιμάζουν την ομάδα για να μπει στη νέα χρονιά με δυναμική και να καλύψει το χαμένο έδαφος στη προσπάθεια της για να παραμείνει στη κατηγορία.

Ø  Κλήση σε απολογία εστάλη από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο (Αθλητικός Δικαστής) της Ε.Ο.Κ. για τον προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη για αναγραφέν επεισόδιο στο Φύλλο Αγώνα μεταξύ αυτού και του προπονητή του Πανιωνίου στο μεταξύ μας παιχνίδι όπου όλος ο κόσμος είδε ότι η πρόκληση του προπονητή του Πανιωνίου ήταν εμφανής και σκόπιμη προκειμένου να σταματήσει το ρυθμό της ομάδας μας.

Ø  Η Ανδρική μας Ομάδα προετοιμάζεται εντατικά, υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Γιώργου Βλιώρα και του συνεργάτη του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη έχοντας όλους τους αθλητές στη διάθεση τους, ενόψει ημιτελικού του FINAL 4 του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ που θα διεξαχθει το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στις 19:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας με την ομάδα του Γ.Σ. Αμπελώνα ενώ ο Τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 μεταξύ του νικητή του δικού μας ζευγαριού και του νικητή του αγώνα Γ.Σ. Αλμυρού με τον Γ.Σ. Βόλου που προηγείται του δικού μας αγώνα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου