Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ
Τουρνουά Ακαδημιών


    Έπαιξαν, διασκέδασαν, πήραν μέρος σε διαγωνισμούς και έφυγαν με πλούσια δώρα και όμορφες αναμνήσεις οι νεαροί καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες του Ολυμπιακού Βόλου που συμμετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο εσωτερικό τουρνουά στις 27 και 28 Δεκεμβρίου στο Ε.Α.Κ. του Βόλου.



    Νικήτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η ομάδα των Sixers, αποτελούμενη από τους Αντρέα Ιωνά, Ειρήνη Τζανετοπούλου, Κώστα Τσόγκα, Αλέξανδρο Αποστολάκη και Μάριο Γκόγκα.



    Στη μικρή κατηγορία, νικήτρια στα lay-up αναδείχθηκε η Κασσιανή Παρασχάκη και στις βολές η Θαλασσινή Γκρίνια, ενώ ειδική βράβευση έγινε στη μικρότερη αθλήτρια του τουρνουά στην εξάχρονη Συνάζου Χρυσούλα.



    Στη μεγάλη κατηγορία, νικήτρια στα τρίποντα αναδείχτηκε η Ιωάννα Αρτεμισίου, στις βολές ο Μαλαμούλης Δημοσθένης και στα σουτ δύο πόντων ο Αντρέας Ιωνάς.


Ήταν ένα εξαιρετικό διήμερο για τα παιδιά του Ολυμπιακού Βόλου τα οποία αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.


    Φυσικά οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής συνεχίζονται όλη τη διάρκεια των εορτών.

    Την επιμέλεια του χριστουγεννιάτικου τουρνουά είχαν οι προπονήτριες Ιωάννα Ράμμου και Ελένη Παπαθανασίου.



    Αύριο Σάββατο στις 11π.μ. η ομάδα Παίδων Β’ θα δώσει φιλικό παιχνίδι στο Ε.Α.Κ. με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιονίκη.



Στο τουρνουά Χριστουγέννων της Ε.Ο.Κ.

Η ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ


    Η ταλαντούχα 13χρονη γκαρντ του Ολυμπιακού Βόλου, Πετρίνα Κανελλοπούλου, επελέγη από την Ε.Ο.Κ. να συμμετάσχει στο τουρνουά 40 επίλεκτων κορασίδων (γεννημένων τα έτη 2003 - 2004) της Ομοσπονδίας που θα διεξαχθεί από 3 έως 6 Ιανουαρίου 2018 στην Πτολεμαΐδα. 

   Η Διοικούσα Επιτροπή, οι προπονήτριές της και οι συναθλήτριές της, της εύχονται καλή επιτυχία. Η επιλογή της Πετρίνας αποτελεί τιμή τόσο για την ίδια, όσο και για τον Ολυμπιακό Βόλου. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου