Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017


ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ




    Τη Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00, αντιπροσωπεία της ομάδας θα παρευρεθεί στη κλήρωση της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. για το FINAL 4 του Κυπέλλου στο Ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ». Το FINAL 4 θα διεξαχθεί 6 και 7 Ιανουαρίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας και σ’ αυτό συμμετέχουν οι ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου, του Γ.Σ. Βόλου, του Αμπελώνα Λάρισας και του Γ.Σ. Αλμυρού.

       

                            

    Η Ανδρική Ομάδα προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς ενόψει του αγώνα με το Σπάρτακο Λάρισας για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ., το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 στο Κλειστό του Αγίου Θωμά στη Λάρισα. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τον προπονητή μας Γιώργο Βλιώρα και το συνεργάτη του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη ενώ και ο στρατιώτης Λεωνίδας Αναστασόπουλος αναμένεται να είναι στη διάθεση τους.


        
                            


    Συνεχίζεται η προετοιμασία της Γυναικείας Ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου Αθηνών, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου (Μπραχάμι) της Αθήνας. Προβλήματα τραυματισμών υπάρχουν, με τη Νίκη Ζέρβα να είναι αμφίβολη, ενώ προστέθηκε και ο τραυματισμός της Χαράς Ντελή που θα την αφήσει ένα σχεδόν μήνα εκτός προπονήσεων. Όλες οι άλλες αθλήτριες είναι ετοιμοπόλεμες και έτοιμες να τεθούν στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου.

Η Ομάδα μας θα αναχωρήσει για την Αθήνα, την Κυριακή στις 07:45 από το ξενοδοχείο «VOLOS PALACE» το οποίο είναι χορηγός των πρωινών των εκτός έδρας αγώνων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου