Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017



5η ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

    Παίζοντας όσο χρειαζόταν και με απόντα το Γιώργο Παρασκευά η ομάδα μας κατέκτησε τη 5η φετινή νίκη της επί του Ίωνα Βόλου για το Πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ.. 

    Οι  παίκτες του Ίωνα προσπάθησαν να κλέψουν το διπλό αλλά από τα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου η Ομάδα μας παίζοντας πολύ καλή άμυνα ξέφυγε και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

    Στον αγώνα ήταν παρόν και ο τραυματίας Νικόλας Τσιαπράζης ο οποίος αναμένεται να χειρουργηθεί άμεσα μετά το τραυματισμό του (Ρήξη πρόσθιου χιαστού).

    Ο αγώνας διεξήχθητε για ακόμη μια φορά μεταξύ συγγενών και φίλων αφού απόντες ήταν οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Διαιτητές: Τζαφλέρης, Μπουγλός

Δεκάλεπτα: 17-14, 35-31, 57-49, 79-62

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Βλιώρας - Γκουγκουτουδης): Καραγεώργος 22 (3), Ίλτσογλου 7, Παπούλιας 19(1), Αλεξίου, Τζήμας 3, Μπόγδανος 23, Βλασταρίδης, Καραθάνος, Σκαμάγκας 2, Αναστασόπουλος, Λολούδης 3.

ΙΩΝΑΣ (Τζούμας): Κουμπούνης, Φωτιάδης 15(1), Κέτουλας 2, Σοφιανίδης, Τέγος 4, Γεωργόπουλος 14 (3), Τζικόπουλος, Μπεκρής 9 (2), Βασιλείου 2, Ζέρζης, Μαυροφώτης 16 (2), Γρίβας.

    Μετά το τέλος του αγώνα όλη η ομάδα (παίκτες, προπονητές, διοικούντες), γιόρτασαν στα αποδυτήρια, τα γενέθλια του Αλέξανδρου Λουλούδη και του Κώστα Γανώση οι οποίοι έσβησαν και κεράκια στη τούρτα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου