Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017


ΣΑΒΒΑΤΟ 25/11/2017 
ΩΡΑ 17:00 Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ



       


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Vs ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ


    Τον Α.Σ Ίωνα Βόλου υποδέχεται η Ανδρική Ομάδα μας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ., το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ε.Α.Κ. Βόλου.
    
    Μετά την άνετη επικράτηση επί του Γ.Σ. Βόλου η οποία σε συνάρτηση με την ήττα του Σπάρτακου Λάρισας μας έφερε μόνους πρώτους στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ο Ολυμπιακός του Βόλου μας ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ομάδα του Ίωνα με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη διατήρηση αφενός του αήττητου αφετέρου την παραμονή στη κορυφή.

    Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης θα έχουν απόντα τον Γιώργο Παρασκευά, που θα βρίσκεται εκτός Βόλου και τον Νίκο Τσαπράζη ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο, στον αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος με τη Σκιάθο και θα υποβληθεί σε εγχείριση. Η Διοικούσα Επιτροπή εύχεται στον Νικόλα ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

    Η Διοικούσα Επιτροπή των Τμημάτων Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο Ε.Α.Κ. Βόλου, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας, να τους δώσουν ώθηση με τις φωνές και το χειροκρότημα τους και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη που θα μας φέρει ένα σκαλί ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας.

     Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την ενίσχυση των Τμημάτων ενώ θα ισχύσουν τα Εισιτήρια Διαρκείας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου