Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017


ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ FINAL 4
ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Σ.ΚΑ.Θ.


   Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε με 102-76 τον Α.Ο. Καλαμπάκας στο κλειστό του Ε.Α.Κ. Βόλου για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ε.Σ.ΚΑ.Θ. και με τη νίκη του αυτή προκρίθηκε στο φάιναλ φόρ της διοργάνωσης.
   Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στην πρώτη περίοδο πέτυχε 35 πόντους με πολύ καλή επιθετική λειτουργία.
    Ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τη διαφορά να ανεβαίνει στους 23 πόντους, καθώς στην επίθεση η ομάδα μας έβγαζε φωτιές.

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε να παίζει καλό μπάσκετ, με τον προπονητή μας Γιώργο Βλιώρα και τον συνεργάτη του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη σταδιακά να ξεκουράζουν παίκτες, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους καλαθοσφαιριστές να αγωνιστούν. Η τρίτη περίοδος έληξε με τον Ολυμπιακό Βόλου να προηγείται με 76-55, με την ομάδα της Καλαμπάκας να μην μπορεί σε κανένα σημείο του αγώνα να πλησιάσει στο σκορ και να βάλει δύσκολα στους «ερυθρόλευκους».

   Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τους 100 πόντους με καλάθι του Βλασταρίδη και το τελικό 102-76 να φανερώνει την ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων» και τη δίκαιη επικράτησή και πρόκριση στο φάιναλ φόρ του Κυπέλλου Ε.Σ.ΚΑ.Θ..
    Μελανό σημείο του αγώνα οι άδειες κερκίδες αφού οι φίλαθλοι της ομάδας μας, δυστυχώς, για τους δικούς τους λόγους, έχουν γυρίσει την πλάτη στην ομάδα και στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας, Διοικούσα Επιτροπή, προπονητές και παίκτες. Αυτοί χάνουν διότι ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει εκπληκτικό μπάσκετ.
    Οι αθλητές της ομάδας μας, για πρώτη φορά φέτος, χρησιμοποίησαν τα ανακαινισμένα και βαμμένα στα ερυθρόλευκα, αποδυτήρια που θα χρησιμοποιούν για όλη τη χρονιά. 
    Η ομάδα μας θα παίξει την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 18.30 στο Ε.Α.Κ. Βόλου για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. με την ομάδα της Ανάληψης αφού έγινε δεκτό το κοινό αίτημα. 
Διαιτητές: Παργιανόπουλος- Τσουμαχίδης
Δεκάλεπτα: 35-18, 58-35, 76-55, 102-76
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Βλιώρας, Γκουγκουτούδη): Καραγεώργος 23 (7), Τζήμας, Παπούλιας 21 (3), Κολιός, Ίλτσογλου 9 (1), Μπόγδανος 15 (2), Βλασταρίδης 4, Καραθάνος 3(1), Λουλούδης 6, Αναστασόπουλος 4 (1), Παρασκευάς 17.
Α.Ο. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ (Τσίμας): Μπαλατσός, Χαρτόπουλος, Ούτος 9 (3), Σπανός 3 (1), Παπανδρέου 2, Τεκούσης 3, Μάρκος, Τσιλούλης 12 (4), Βλάχος 21 (2), Καλλιάρας 26.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου