ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ -- F I E S T A -- ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, ΩΡΑ: 19:00, ΓΗΠΕΔΟ: Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ ------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ


Μια μεγάλη επιτυχία κατέγραψαν τα κορίτσια της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Μπάσκετ μετά την επικράτηση επί της Ρωσίας , περνώντας στη φάση των "8" στο EUROBASKET που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Τσεχίας , την Πράγα . 

Παίκτριες , προπονητικό team , Ομοσπονδία πρόσθεσαν μια χρυσή σελίδα στο Ελληνικό μπάσκετ και δη στο γυναικείο ενώ ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι οι αθλήτριες μας βάζουν ψηλά τον πήχυ θέλοντας να εξασφαλίσουν αρχικά την είσοδο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα , που θα αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία του Ελληνικού γυναικείου μπάσκετ .

Οι αθλήτριες , οι προπονητές και η Διοικούσα Επιτροπή συγχαίρουν όλους τους συντελεστές της επιτυχίας και ευχόμαστε τα καλύτερα στο υπόλοιπο του Ευρωπαικού πρωταθλήματος και οι επιτυχίες αυτές να αποτελέσουν τη βάση για την αναβάθμιση του Ελληνικού Γυναικείου μπάσκετ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου