Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η ΚΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ
 

  
   Στην  Εθνική Νέων Γυναικών κλήθηκε η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας μας Κική Δημητριάδου . Η Εθνική αρχίζει την προετοιμασία της  ενόψει του  Ευρωπαϊκού  Πρωταθλήματος  Β’ Κατηγορίας το οποίο θα διεξαχθεί 8-16 Ιουλίου στο Εϊλάτ του Ισραήλ.  Η Κική θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις μετά το τέλος των Πανελληνίων εξετάσεων στις οπoίες συμμετέχει .
Το πρώτο ραντεβού  έγινε στο βοηθητικό  του  ΟΑΚΑ, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου .
   Οι αθλήτριες που κλήθηκαν είναι:  Μαριλένα Γεροστεργίου (Ηρακλής), Βάγια Καρακούλα (Ηρακλής), Τατιανή Τζιότζιου (Ηρακλής), Γαρυφαλλιά-Παρασκευή Ντάνου (Αμύντας), Μαρία Κατσαμούρη (Άρης Θ.), Άννα Μαρία Στεφάνου (Εσπερίδες), Βιντσιλαίου Στυλιανή (ΓΣ Καλυβίων), Βιντσιλαίου Αγγελική (ΓΣ Καλυβίων), Κυριακή Δημητριάδου (Ολυμπιακός Βόλου), Ευγενία Κολλάτου (Πρωτέας Β.), Ζαφειρένια Καρλάφτη (Πρωτέας Β.), Παρασκευή-Αναστασία Τσουκαλά (Άμιλλα Τρίπολης), Μαρία Δανδουλάκη (Σπόρτιγκ), Ευαγγελία Τζουγκράκη (Μελίσσια).
  Προπονητής της Εθνικής Νέων Γυναικών είναι ο Γιάννης Γερεουδάκης. Συνεργάτης του θα είναι στον πάγκο ο Θανάσης Θωμόπουλος.
  Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η Εθνική Νέων Γυναικών θα δώσει φιλικούς αγώνες στο Ταργκοβίστε με τη Ρουμανία (26-27/6) και στην Αθήνα με την Αγγλία (4-5/7).
  Η Διοικούσα Επιτροπή , οι συναθλήτριες της και οι προπονητές της τη συγχαίρουμε και τις ευχόμαστε καλή επιτυχία και συνέχιση των προσωπικών αθλητικών διακρίσεών της .  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου