ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ -- F I E S T A -- ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, ΩΡΑ: 19:00, ΓΗΠΕΔΟ: Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ ------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ 
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ
   Σε μια σημαντική ενίσχυση προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ   1937 αφού στο δυναμικό της Ανδρικής μας Ομάδας εντάχθηκε και ο Δημήτρης Μπόγδανος.
   Ο Δημήτρης Μπόγδανος, είναι παντρεμένος με ένα παιδί,  έχει ύψος 2.00μ. και αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4.
   Μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο κοντά όσο και μακριά από τη ρακέτα, ενώ ξεχωρίζει για την μαχητικότητά του και το πάθος του για τη νίκη, σημεία που του έδωσαν τη δυνατότητα να διαγράψει μια λαμπρή πορεία στα ελληνικά γήπεδα του μπάσκετ έχοντας μεγάλη θητεία στα γήπεδα της Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας.
   Έχει αγωνιστεί στον Γ.Σ. Λάρισας, στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στον Α.Σ. Τρίκαλα, στον ΓΣ Λάρισας, στην Ολύμπια Λάρισας, στην Μεταμόρφωση Βόλου στην Γ’ Εθνική και στην Νίκη Βόλου στην Β’ Εθνική και Α1  ΕΣΚΑΘ.

   H Διοικούσα Επιτροπή των Τμημάτων Μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 καλωσορίζει τον Δημήτρη στην ομάδα που ξεκίνησε την αθλητική του πορεία στα γήπεδα του Μπάσκετ  και εύχεται από κοινού Διοίκηση, προπονητής και συναθλητές του να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου