Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017



ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑ TANTUROVSKA



  H Ana Tanturovska  για ακόμη μια χρονιά θα συνεχίσει την συνεργασία της με τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου αφού συμφώνησε με την Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας ώστε να πετύχουμε το στόχο τόσο της παραμονής όσο και να καταστήσουμε την ομάδα μας ανταγωνιστική σ΄αυτό .

   Η Αna αποτέλεσε φέτος έναν βασικό πυλώνα επιτυχίας της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία όντας η 4η σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α2 και πρώτη στην ιστορία της κατηγορίας στα τρίποντα με 78 σε μια σεζόν , καταρρίπτοντας το ρεκόρ της Βολιώτισσας Παναγιώτας Τσιαμπούρη .

  Η Tanturovska είναι shooting guard (26 χρόνων , 1.75 ύψος) πρόπερσι αγωνιζόταν στην Αδριατική Λίγκα , έχει αγνισθεί στο παρελθόν τόσο στην Άρτεμις Βόλου όσο και στον Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της περιόδου  2014-15 ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της FYROM .

  Ήδη η Ανα βρίσκεται στη χώρα της για προετοιμασία με την Εθνική Γυναικών της FYROM  ενόψει των υποχρεώσεων της για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2018 .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου