Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 

     Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ  του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 με ανακοίνωση της στις 19 Απριλίου 2017 είχε προσκαλέσει κάθε ενδιαφερόμενο να ηγηθεί των ηνίων των τμημάτων μπάσκετ , να το πράξει έως τις 8 Μαΐου 2017 , ώστε να υπάρχουν περιθώρια να "κτιστούν" οι νέες ομάδες , γυναικών και ανδρών , για την αθλητική περίοδο 2017-18 .

    Οι λαλίστατοι «επενδυτές των ραδιοφώνων»  για μια ακόμη φορά αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ίσοι με το μπόι τους , αποδεικνύοντας παράλληλα ότι με τις συνεχείς αναφορές τους όλη την αγωνιστική περίοδο , το μόνο που ήθελαν να καταφέρουν ήταν να βάλουν κατά των προσπαθειών της Διοικούσας Επιτροπής ώστε να μην επιτευχθούν οι στόχοι που αυτοί είχε θέσει.

   Όπου βρήκαν πρόσφορο έδαφος , εντός η εκτός ομάδας , το κατάφεραν , σε συνεργασία με τους διαχρονικά αντιπάλους του Ολυμπιακού Βόλου , οι οποίοι για μια ακόμη φορά ξεμπροστιάστηκαν . Τα Ολυμπιακοβολιώτικα αισθήματα τους ήταν για λαϊκή κατανάλωση και για να παίρνουν καμιά πρόσκληση από τις κληρώσεις των ραδιοφωνικών εκπομπών.


   Όμως , επειδή ο Ολυμπιακός Βόλου είναι τεράστιο αθλητικό μέγεθος και του οποίου τη θέση στο μπάσκετ , ως Διοικούσα Επιτροπή , την βλέπουμε μόνο στην ΚΟΡΥΦΗ , καλούμε όλους τους αγνούς φίλους του , παλιούς αθλητές του , παλιούς παράγοντες του , να έλθουν κοντά στα τμήματα μπάσκετ του  Συλλόγου, ακόμη και να ηγηθούν των προσπαθειών αυτών , διότι μοναδικό μέλημα ΟΛΩΝ όσων , 3 χρόνια τώρα , είμαστε κοντά σ΄αυτά , είναι το καλύτερο για την ομάδα μας χωρίς ηγεμονισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου