Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017







ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΩΡΑ 18.00 - ΛΕΣΧΗ ΒΟΛΟΥ
  Η ΕΚΘΕΣΗ AΡΧΕΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

   Σήμερα  Τετάρτη 26 Απριλίου 2017  και ώρα 18.00 , σε αίθουσα εκδηλώσεων της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου , Πολυμέρη -     Ιωάννου Καρτάλη , παρουσία των πολιτικών και αθλητικών αρχών της πόλης μας , ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Αρχειακού Υλικού , του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 , στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 80 Χρόνων της μακρόχρονης ιστορίας της ομάδας μας στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας .
  
  Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις και τις  19  Μαΐου 2017 και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά , εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 18.30 έως τις 21.00 όπου και θα παρευρίσκεται μέλος της Διοίκησης και της ΟΕ προκειμένου να διευκολύνει και να ενημερώνει τους
επισκέπτες .
 
  Οι επισκέπτες θα μπορούν να περιδιαβούν την 80χρονη ιστορία του Συλλόγου μας μέσα
από εικόνες , βλέποντας τα δεκάδες κύπελλα και παρακολουθώντας βίντεο με ιστορικές στιγμές αλλά και δηλώσεις μεγάλων αθλητών και αθλητριών , που κόσμησαν το Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια , ενώ θα μπορούν να καταγράφουν σε ειδικό βιβλίο , στο τέλος της επίσκεψης τους , τις απόψεις τους , μένοντας αυτές καταγεγραμμένες , παρακαταθήκη  στις επόμενες γενιές των φιλάθλων της ομάδας μας .

  Ευχαριστούμε το νεοεκλεγέν Δ/κο Συμβούλιο της Λέσχης Βόλου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της κ. Αθανάσιο Χαρμάνη , μέλος της Επιτροπής Εορτασμού των 80 χρόνων , για την παραχώρηση της αίθουσας .

  Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νικόλαος Τσεκούρας και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Εορτασμού κ. Ιάσονας Χατζής .Τα άλλα μέλη που απαρτίζουν την Επιτροπή είναι οι κ.κ. Σωτήρης  Γκανάτσιος , Ιωάννης Θεοδωρίδης , Απόστολος Καψιώτης , Αλέξανδρος Μεταφτσής και Θανάσης Χαρμάνης .

  Την επιμέλεια της Έκθεσης είχαν ο Πρόεδρος και  ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ.κ. Νίκος Τσεκούρας και Ζάκος Σαχίνης . 


  Εκ μέρους του μπάσκετ θα παρευρεθεί σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή καθώς και οι αθλήτριες και οι αθλητές του γυναικείου και του ανδρικού τμήματος αντίστοιχα με τους προπονητές τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου