ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2017-18

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

  Μετά την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των τμημάτων μπάσκετ του
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και τη λήξη της εξουσιοδότησης που είχε λάβει η Διοικούσα Επιτροπή , από το Δ/κο Συμβούλιο του Ερασιτέχνη  Ολυμπιακού Βόλου , για την λειτουργία  των ως άνω τμημάτων , η Διοικούσα Επιτροπή , σε συνεδριασή της , αποφάσισε τα παρακάτω:

  1. Συγχαίρει τα κορίτσια και τους προπονητές τους για την περηφανή άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών , ως πρωταθλήτριες .
  2. Θεωρεί  πως τα λάθη της  ΕΣΚΑΘ και ο απρόσμενος εναγκαλισμός   Νίκης και ΓΣ Βόλου , σε συνάρτηση με τα προβλήματα τραυματισμών και άλλων αστάθμητων προβλημάτων της ομάδας μας , στέρησαν από την ομάδα των ανδρών , αρχικά τη συμμετοχή της στα PLAY OFFS και στη συνέχεια την  περαιτέρω προσπάθεια για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
  3. Ευχαριστεί , όλες τις ομάδες , πλην ελαχίστων εξαιρέσεων , για τη φιλοξενία τους , τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ και της ΤΕΔ/ΕΣΚΑΘ και ιδιαίτερα τους συντοπίτες μας κ. Κορομηλά Κώστα και κα. Μόρφη Γιούλα , όλους τους διαιτητές της χώρας που διαιτήτευσαν και όλους τους κριτές που ήταν γραμματεία στους αγώνες της γυναικείας ομάδας μας , τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλ/σης Μαγνησίας και του  Συνδέσμου  Κριτών Καλ/σης  Μαγνησίας που διαιτήτευσαν και έπαιξαν γραμματεία στους αγώνες της ανδρικής μας ομάδας , τη Διοίκηση του  ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση των αθλητικών Κέντρων και τους εργαζόμενους σ΄αυτά και ιδιαίτερα τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας για την συμπαράστασή τους .
  1. Ευχαριστεί θερμά τους δεκάδες υποστηρικτές μας – χορηγούς της ομάδας για την αμέριστη βοήθεια τους , ώστε να αντιμετωπιστούν οι λειτουργικές δαπάνες και όπως κάθε χρόνο θα τους συναντήσουμε όλους σε ειδική εκδήλωση προκειμένου να τους εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας .
  2. Ενημερώνει ότι όλες οι  λειτουργικές δαπάνες των τμημάτων μπάσκετ είναι τακτοποιηένες έως και τον Απρίλιο του 2017 .
  3. Εξουσιοδοτείται , από το Δ.Σ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 , ο επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Μεταφτσής Αλέξανδρος , όπως έλθει  σε επαφές με  όποιον  η όποιους  ενδιαφέρονται να αναλάβουν τις τύχες των τμημάτων μπάσκετ του Συλλόγου μας έως τις 8 Μαΐου 2017.

Μετά την ως άνω ημερομηνία η τωρινή Διοικούσα Επιτροπή σε συνεργασία με το Δ/κο Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 θα επανεξετάσει τα δεδομένα και θα προβεί σε νέες ανακοινώσεις .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου