Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Συνέντευξη Μάριου Μπορινου

Ο συνεργάτης του Μιχάλη Καπουρνιώτη στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Μάριος Μπορίνος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βόλος 98.6 και στην εκπομπή «classico» και αναφέρθηκε στο ντέρμπι που δίνουν τη Κυριακή οι «ερυθρόλευκες» με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, το οποίο μπορεί να κρίνει πρόωρα την άνοδο για τον Ολυμπιακό Βόλου στην Α1, σε περίπτωση νίκης.
Επίσης, μίλησε και για την ανδρική ομάδα του συλλου, καθώς μαζί με τον Μιχάλη Καπουρνιώτη έχουν αναλάβει υπηρεσιακοί προπονητές, μετά την αποχώρηση από την τεχνική ηγεσία του Φώνη Μαυρομιχάλη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάριου Μπορίνου:
Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή: «Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον Ηρακλή. Δεν εξετάζουμε το ότι έχουμε το μαξιλαράκι της μιας νίκης, σε περίπτωση ήττας από τον Ηρακλή. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, τα προβληματάκια υπάρχουν, από την αρχή της σεζόν, αλλά τα διαχειριζόμαστε με επιτυχία και τα ξεπερνάμε. Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι, γιατί και ο Ηρακλής έχει κίνητρο, καθώς παίζει το τελευταίο του χαρτί. Θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας.
Στο δεύτερο γύρο έχουμε ανεβάσει αρκετά την απόδοσή μας. Εν μέρει είναι φυσιολογικό, γιατί η ομάδα είχε πολλά νέα πρόσωπα φέτος και αργήσαμε λίγο να «δεθούμε», καθώς θέλαμε λίγο χρόνο. Νομίζω ότι στον δεύτερο γύρο έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα μας. Εκτός έδρας υπήρξαν δύο-τρία παιχνίδια, που όντως παίξαμε καλό μπάσκετ, απλά δεν έχουμε τη διάρκεια που μας χαρακτηρίζει στα ματς που δίνουμε στο Βόλο. Αυτό προσπαθούμε να το δουλέψουμε. Προσπαθούμε να διαχειριζόμαστε οποιαδήποτε κατάσταση και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Όπως έγινε στην Πυλαία, όπου δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα, δυσκολευτήκαμε αρκετά από μια σκληρή ομάδα στην έδρα της, αλλά στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη.
Ο Ηρακλής είναι αρκετά δυνατή ομάδα στην έδρα της, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, τα κορίτσια κάνουν μεγάλη προσπάθεια, από την αρχή της σεζόν και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί με τον Μιχάλη Καπουρνιώτη, από τη διάθεση που δείχνουν.
Πιστεύω πως θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και θα καταφέρουμε να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Τα κορίτσια έχουν ένα πολύ μεγάλο κίνητρο μπροστά τους και δεν ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια σε εύκολα και δύσκολα. Δείχνουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση σε κάθε ματς και αυτό είναι το βασικό που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι παιχνίδι παίζουμε την Κυριακή και θέλουμε να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό στο παρκέ. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά και σε τέτοια παιχνίδια πολλές φορές δεν παίζουν ρόλο οι τακτικές. Μετράει η προσωπικότητα, η ψυχή, η διάθεση και ποιος το θέλει περισσότερο».
Για την παρουσία του ίδιου και του Μιχάλη Καπουρνιώτη, ως υπηρεσιακοί προπονητές, στην ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού: «Μας ζητήθηκε από τη διοικούσα επιτροπή μπάσκετ σε μια δύσκολη στιγμή, μετά τη να αποχώρηση του Φώνη Μαυρομιχάλη, να αναλάβουμε ο Μιχάλης Καπουρνιώτης και εγώ την ομάδα, στα δύο αυτά παιχνίδια με τους Ν.Α. Νίκης (σ.σ. ο Ολυμπιακός κέρδισε και την περασμένη Τρίτη) και με το Δίλοφο σήμερα Σάββατο. Από εκεί και πέρα θα συζητήσουμε, αν θα συνεχίσουμε ή όχι. Είναι δύσκολο, γιατί όντως ο χρόνος είναι περιορισμένος. Όμως τόσο εγώ, όσο και ο Μιχάλης, δεχθήκαμε αυτή την πρόταση, γιατί έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τη διοικούσα επιτροπή. Από την πλευρά μου είναι μια ηθική δέσμευση, γιατί τη δεύτερη χρονιά που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό πραγματικά με έχουν στηρίξει και με έχουν εμπιστευτεί σε πολλά πράγματα. Κληθήκαμε να βοηθήσουμε όλοι μαζί, ως στρατιώτες του Ολυμπιακού, και να στηρίξουμε το τμήμα. Η ομάδα είναι ακόμη μέσα στο στόχο της, θέλουμε να φέρουμε την ηρεμία, να μάθουμε τους παίκτες και να μας μάθουν κι αυτοί καλύτερα και να κυνηγήσουμε ότι μας αναλογεί μέχρι τέλους. Από την πλευράς μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον Ολυμπιακό. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα να είμαι μέλος του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού Βόλου και ευχαριστώ παρά πολύ γι' αυτό τη διοικούσα επιτροπή. Εύχομαι στο τέλος να έχουμε επιτυχίες και στα δύο τμήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου