Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ


--- Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συγχαίρει τις μαθήτριες - αθλήτριες του γυναικείου τμήματος Σταματία Διαμαντοπούλου, Κατερίνα Νούλα και Βάλια Χούτα για τη νίκη τους στον ημιτελικό της Θεσσαλίας , του Σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ , αφού με τη φανέλα του 2ου Λυκείου Βόλου επικράτησαν με 55-35 του 4ου Λυκείου Λάρισας , στη Λάρισα και τους εύχεται καλή επιτυχία στον αγώνα με το Λύκειο Παλαμά για την επόμενη φάση .

--- Δυστυχώς στον αγώνα αυτό τραυματίστηκε η αθλήτρια μας Σταματία Διαμαντοπούλου , στον αγκώνα και θα χάσει τους επόμενους αγώνες τόσο της γυναικείας ομάδας , της ομάδας Νεανίδων και της Σχολικής ομάδας . Η αθλήτρια εξετάστηκε και παρακολουθείται από τον ορθοπεδικό  γιατρό της ομάδας μας κ. Γιώργο Βαβέτση.
Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εύχεται περαστικά στην αθλήτρια μας και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους .

---  Η ανδρική ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του προσεχούς αγώνα , το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 19.30 με την ΑΕΒ-Διμηνίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας , για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ , χωρίς απουσίες , θέλοντας να προσθέσει ακόμη μια όμορφη εμφάνιση , μετά την εμφάνιση με το ΓΣ Βόλου και την εμφατική νίκη με 14 πόντους όπου όχι μόνο κέρδισε αλλά υπερκάλυψε και τη διαφορά των 3  πόντων της ήττας του Α΄ Γύρου .

--- Η γυναικεία ομάδα άρχισε την προετοιμασία της , για τον αγώνα της Κυριακής 19 Μαρτίου και ώρα 14.00 , με την Καλαμαριά , με τις γνωστές απουσίες της τραυματία   Εύης Κυριατζίδου , της Νίκης Ζέρβα που θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις τη Πέμπτη ,  της Ραφαέλας Σουλτάνη που βρίσκεται στην Αθήνα για τη παρακολούθηση μαθημάτων στα ΤΕΦΑΑ όπου φοιτά , της Κικής Δημητριάδου που βρίσκεται στη Κοζάνη και θα μπεί στις προπονήσεις την Παρασκευή και της Σταματίας Διαμαντοπούλου που τραυματίστηκε όπως προαναφέραμε .
Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα γίνει ακόμη ένα βήμα προς τη πραγματοποίηση του στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου