Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ

Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας και μοιραία έχασε απο την ομάδα της Νίκης στο κλειστό της Ν.Ιωνίας με σκορ 83-58 κάνοντας την τρίτη φετινή της ήττα και τη πρώτη απο την ομάδα της Νίκης στους τελευταίους 4 αγώνες.

Το συγκρότημα του Φώνη Μαυρομιχάλη βρέθηκε από την αρχή πίσω στο σκορ και δε μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιδράσει , έχανε στο ημίχρονο με 51-32 , με το ίδιο σκηνικό  να επαναλαμβάνεται και στο δεύτερο ημίχρονο και το παιχνίδι να τελειώνει στο 83-58.

Αρνητική εντύπωση η εγκληματική συμπεριφορά κάποιων ανεγκέφαλων οπαδών της ομάδας της Νίκης , οι οποίοι πετούσαν βίδες!!!! , δυναμιτάκια (ένα εξ΄αυτών τρύπησε το παντελόνι του Β΄Διαιτητή) , μπουκάλια (ένα χτύπησε το προπονητή μας)  αλλά  παρόλα αυτά το παιχνίδι συνεχίστηκε  χάρη και στις προσπάθειες των ανθρώπων της Νίκης και τελείωσε ομαλά.


Να σημειωθεί οτι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και μάλιστα τοπικό ντέρμπι , με γνωστή την ιδιαιτερότητα των αγώνων μεταξύ των ομάδων , η ΕΣΚΑΘ , δεν όρισε γυμνασίαρχο στον αγώνα (εν αντιθέσει με το Α΄ Γύρο) γεγονός που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά , χωρίς αυτό φυικά να αναιρεί τη δίκαιη και καθαρή νίκη της αντίπαλης ομάδος.

Στο κλειστό να σημειωθεί οτι παρευρέθηκε σύσσωμη και η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού
Βόλου .

Διαιτητές: Δεσλής-Παργιανόπουλος

Τα δεκάλεπτα: 25-12, 51-32, 67-46, 83-58
ΝΙΚΗ Β. (Πρέκας-Τσιριγωτάκης): Τζίνης, Κοντογιάννης 2, Παπούλιας 18, Μπόγδανος 24 (1), Τσαβές 2, Βλήτσιος 4, Τσώλης 18 (2), Διγενής 2, Μαυροφώτης, Γιωτόπουλος 13 (1)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Μαυρομιχάλης-Καραγεώργης): Καραγεώργος 5 (1), Θέος, Σκαμάγκας, Γεωργίου 8, Αλεξίου 2, Καφάσης, Τσαπράζης, Βλασταρίδης, Καραθάνος 10 (1), Λουλούδης 5, Αναστασόπουλος 7, Παρασκευάς 21












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου