Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017



ΣAΒΒΑΤΟ 4/2  ΩΡΑ 19.00  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΙΩΝΑΣ ΣΤΟ ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/2  ΩΡΑ 12.00 ΣΤΟ ΕΑΚ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ  ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

--- Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου  και ώρα 19.00 η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας αγωνίζεται με τον ΑΣ ΙΩΝΑ ΒΟΛΟΥ για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ .

Οι αθλητές της ομάδας μας μετά τη νίκη επί της Ανάληψης προετοιμάζονται εντατικά όλη την εβδομάδα υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Φώνη Μαυρομιχάλη και του συνεργάτη του Κωστή Καραγεώργη , δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα (εκτός της απουσίας του στρατευμένου Σωτήρη Αχριάνη) και αναμένεται να παρουσιαστούν πανέτοιμοι έναντι του Ίωνα ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την έκπληξη κερδίζοντας τον ΓΣ Νίκαιας και θέτοντας τον ουσιαστικά εκτός των 2 πρώτων θέσεων που οδηγούν στα play offs για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία . Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε επιβληθεί άνετα του Ίωνα στο ΚΓ ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ .


- Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου  και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΟΚ , η πρωτοπόρος και αήττητη γυναικεία ομάδα μας αγωνίζεται με τη γυναικεία ομάδα της Ολύμπια Λάρισας με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη συνέχιση του σερί των 13 νικών , ώστε να διατηρήσει αφενός το αήττητο αφετέρου να εκμεταλλευτεί και τη νίκη της Καλαμαριάς επί του Ηρακλή , η οποία και  έδωσε πλεονέκτημα 2 βαθμών την ομάδα μας ενώ θέλει να συνεχίσει και τις πολύ καλές εμφανίσεις της , όπως στο τελευταίο αγώνα με τη Σταυρούπολη που δεν έδωσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τη δυνατότητα στη γηπεδούχο ομάδα να ελπίσει σε κάτι καλύτερο από την αξιοπρεπή ήττα .

   Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης ,  ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος και οι αθλήτριες μας προετοιμάζονται εντατικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι , τραυματισμοί και απουσίες δεν υπάρχουν και αναμένεται ευχάριστος πονοκέφαλος για τους προπονητές ενόψει του καταρτισμού της δωδεκάδας .


  Οι ομάδες μας , αγόρια και κορίτσια  περιμένουν  τους φιλάθλους να τους συμπαρασταθούν και να τους χειροκροτήσουν , δίνοντας τους ώθηση για τη κατάκτηση της νίκης , αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος .

  Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική μας ομάδα που θα αγωνισθεί την Κυριακή στο Λευκάδα με την  ομάδα του Τηλυκράτη .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου