Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ


--- Επανήλθαν στις προπονήσεις οι αθλητές και οι αθλήτριες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει των υποχρεώσεων των πρωταθλημάτων που συμμετέχουν .

--- Το πρωτάθλημα για τις γυναίκες επαναρχίζει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 με αγώνα εκτός έδρας με την ομάδα του Πιερικού- Αρχέλαου , στην Κατερίνη . Από τον αγώνα μοναδική απούσα θα είναι η Εύη Κυριατζιδου , η οποία βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και προπονείται ατομικά στο γήπεδο ενώ ασκείται καθημερινά για ενδυνάμωση του ποδιού της , στο γυμναστήριο GYM WAY των  κ.κ. Απόστολου  και Βασιλικής Κοσμά , τους οποίους  και η Διοικούσα Επιτροπή  ευχαριστεί θερμά για την ευγενική προσφορά τους .

--- Η αναχώρηση της αποστολής , για Κατερίνη ,  θα γίνει , στις 10.00 το πρωί της Κυριακής , από το ξενοδοχείο VOLOS PALACE HOTEL , χορηγού της ομάδας μας,   μετά τη παράθεση πρωινού στην αποστολή , την οποία θα συνοδεύει και ο γιατρός της ομάδας κ. Βαβέτσης Γιώργος ενώ μετά τον αγώνα η ομάδα θα δειπνήσει στο ουζερί ΙΩΔΙΟ , ιδιοκτησίας του χορηγού της ομάδας μας κ. Στάθη Γανωτή.

---  Οι Τσιαπράζης Νικόλαος και Αποστολάκης Νικόλαος , αθλητές των ακαδημιών (παίδες Α και Παίδες Β αντίστοιχα) κλήθηκαν και θα συμμετάσχουν σε αγώνα επίδειξης μεταξύ των μεικτών ομάδων Μαγνησίας- Λάρισας και Τρικάλων – Καρδίτσας στο ημίχρονο του Τελικού του fainal four του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ που θα διεξαχθεί το Σάββατο και την Κυριακή 7 και 8 Ιανουαρίου 2017 στη Λάρισα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου