Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΣAΒΒΑΤΟ 28/1 ΩΡΑ 19.00 ΣΤΟ ΕΑΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 ΕΣΚΑΘ ΟΙ  ΑΝΔΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/1 ΩΡΑ 13.30 ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 ΕΟΚ  ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

   Με δυο αγώνες συνεχίζεται η προσπάθεια των ανδρών και των γυναικών  στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν .

   Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και ώρα 19.00 στο  ΕΑΚ Βόλου η ανδρική ομάδα αγωνίζεται , για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ , με την ομάδα της ΑΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗ με σκοπό τη νίκη για να επιστρέψει στις επιτυχίες . Ο προπονητής μας Φώνης Μαυρομιχάλης και ο συνεργάτης του Κωστής Καραγεώργης δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και θα έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεση τους .

   Η Διοικούσα επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή της μονάδας  των ΚΑΟΑ στο Μαλάκι
Υπολοχαγό κ. Νασλίμη Αγησίλαο για τις  διευκολύνσεις  που παρέχει  στον αθλητη της ομαδας μας Σωτήρη Αχριάνη , προκειμένου ο αθλητής μας να προπονείται και να συμμετέχει στους αγώνες της ομάδας μας .


   Η γυναικεία ομάδα ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη , την Κυριακή το πρωί στις 09.00 , μετά το πρωινό που παρατίθεται από το ξενοδοχείο VOLOS PALACE HOTEL σε όλη την αποστολή , για τον αγώνα με τον ΕΟ Σταυρούπολης , για το πρωτάθλημα Α2 Γυναικών της ΕΟΚ , με μοναδικό στόχο τη νίκη για να συνεχίσουν να είναι μόνες πρώτες στο βαθμολογικό πίνακα . Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και θα παρατάξουν πλήρη την ομάδα ενώ στην αποστολή θα ενταχθεί εκ νέου και η Εύη Κυριατζίδου με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια της , μετά το τραυματισμό της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου