Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

13Χ13 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ......
Ακόμα μια νίκη σημείωσε η ομάδα μας σήμερα συνεχίζοντας την αήττητης πορεία της στο πρωτάθλημα και δείχνει αποφασισμένη να επανέρθει στα σαλόνια της Α1 όπου και ανήκει.
Αυτή τη φορά ήταν η ομάδα της Σταυρούπολης που υπέκυψε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού που απο το πρώτο λεπτό επέβαλε το ρυθμό της και με την Ταντουρόφσκα να βομβαρδίζει με τρίποντα τη Σουλτάνη να οργανώνει άριστα το παιχνίδι συνεπικουρούμενη απο την Παγκαλίδου και τις Ζέρβα , Δημητριάδη και Κοτσιάφτη να κερδίζουν τα ριμπάουντ πήρε απο την αρχή διαφορά και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα κερδίζοντας τελικά με σκορ 54-73.

Τα δεκάλεπτα: 16-27, 26-44, 39-55, 54-73

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μπαξεβάνος): Μυγδαλιά 15, Σαμαρά 7 (1), Αντωνιάδου, Τσαμπάκου 6, Κωστανάκη 10 (2), Κανέλογλου 11, Τσανταλη 3, Αλ-Μπακρί, Πεχλιβανίδου 2.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Παγκαλίδου 7 (1), Αγαγιώτη 2, Ζέρβα 12, Σουλτάνη 11 (1), Τότση 2, Δημητριάδου 6, Ζήτη, Διαμαντοπούλου 2, Ταντουρόφσκα 19 (5), Κοτσιάφτη 10.


Μια έκπληξη επιφύλαξαν οι παίκτριες μας σήμερα το πρωί και πριν την αναχώρηση της ομάδας μας στην Διευθύντρια του   χορηγού της ομάδας μας VOLOS PALACE HOTEL κα. Βάσω Σακελλαρίου ,   χαρίζοντας της ενα δώρο (μια γυναικεία τσάντα THIROS) λόγω  της ονομαστικής της εορτής  αλλά και για τη βοήθεια που μας παρέχει  όλη τη χρονιά.και δια μέσω αυτής ευχαριστούμε τόσο τους


ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου κ.κ. Γεράσιμο Καλίγερο και Σταυρή Νάκο όσο και το πάντα ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου