ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. : ΣΑΒΒΑΤΟ 24/02/2018, ΓΗΠΕΔΟ: Β. ΠΑΡΑΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, ΩΡΑ: 19:00 ------ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΚΥΡΙΑΚΗ 25/02/2018, ΓΗΠΕΔΟ: Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ, ΩΡΑ: 12:00 ------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Έδωσαν Αγάπη Πήραν Δύναμη

Δίπλα στους οικότροφους  και το προσωπικό του Ιδρύματος Άσπρες Πεταλούδες βρέθηκαν σήμερα το πρωί ποδοσφαιριστές, καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και μέλη των Διοικουσών Επιτροπών, προκειμένου να ευχηθούν χρόνια πολλά εν όψει της έλευσης του νέου έτους.
Οι αθλητές του Ολυμπιακού Βόλου χειροκρότησαν τους 47 οικότροφους, καθώς είχαν οργανώσει μια μικρή γιορτή και με το πέρας αυτής μίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.
Οι οικότροφοι αγκάλιασαν με θέρμη όλους τους αθλητές και τους εξέφρασαν το θαυμασμό τους, ενώ από την πλευρά τους τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και οι καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες τους προσκάλεσαν τόσο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όσο και στο Κλειστό του ΕΑΚ προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά όποιο ποδοσφαιρικό ή μπασκετικό αγώνα επιθυμούν.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Αθανάσιος Μπακαλιάνος ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού Βόλου για την παρουσία τους, αλλά και για την πράξη αγάπης, καθώς προσέφεραν χαρτικά και απορρυπαντικά για τις ανάγκες του Ιδρύματος.
Με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού, τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, όπου ενημερώθηκαν για τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιούνται και εξήραν τις προσπάθειες όλων, καθώς το Ίδρυμα αποτελεί πρότυπο για όλη την Ελλάδα.
Στην γιορτινή αυτή επίσκεψη το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου κ. Νικόλαος Τσεκούρας, οι κ.κ. Αλέκος Μεταφτσής, Αποστόλης Έξαρχος και Γιώργος Κουσιαρής από τη Διοικούσα  Επιτροπή  Καλαθοσφαίρισης, οι ποδοσφαιριστές Κώστας Φλίγκος, Κώστας Οικονόμου, Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Σταύρου, Γιάννης Κωστόπουλος, Ερβέν Μουκάμ συνοδεία του γενικού αρχηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας Τζόναθαν Βαΐτση και της υπεύθυνης Τύπου Δήμητρας Παλαιοδημοπούλου , οι καλαθοσφαιριστές Γιώργος Παρασκευάς, Δημήτρης Καραθάνος και Αλέξανδρος Λουλούδης και οι καλαθοσφαιρίστριες Ραφαέλα Σουλτάνη και Άννα Ταντουρόφσκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου