Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

8*8  ΚΑΙ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ …………ΜΟΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ !!!!
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ
Με χαρακτηριστική ευκολία ο Ολυμπιακός Β. ξεπέρασε το εμπόδιο της Ασπίδας στη Ξάνθη κερδίζοντας με 42-63 και διατηρήθηκε πρώτος και αήττητος στο Βόρειο όμιλο της Α2 γυναικών. Οι "ερυθρόλευκες" είχαν ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, το οποίο έληξε ισόπαλο με 22-22 για τις δύο αντιπάλους , επηρεασμένες και απο το πολύωρο ταξίδι αλλά στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε ριζικά. Ο Ολυμπιακός ανέβασε ...στροφές, πίεσε σε όλο το γήπεδο, ενώ οι Σουλτάνη , Ταντουρόφσκα και Παγκαλίδου φόρτωναν με τρίποντα το καλάθι της Ασπίδας. Η διαφορά αύξανε για να φτάσει με το σφύριγμα της λήξης στους 21 πόντους.
Δεκάλεπτα: 9-6, 22-22, 30-44, 42-63
Διαιτητές: Σελεβός-Αγραφιώτης Γρ.
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Καραλίδου Σ. 5, Καρακώστα 2, Παπαχρυσοβέργη, Καραλή 2, Λαζαρίδου 2, Σαρβάνη 11(3), Σουλιώτη 15(1), Μαμαλίγκατζη 5(1), Καραλίδου Β., Γκιργκίζα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Παγκαλίδου 12(2), Αγαγιώτη 3, Ζέρβα 2, Σουλτάνη 22(3), Τότση, Ντελή, Ταντουρόφσκα 18(3), Δημητριάδου, Ζήτη 6 , Αγκάνη, Διαμαντοπούλου, Κοτσιάφτη.







--- 






Η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστεί την ομάδα της Απίδας Ξάνθης τόσο για τη διευκόλυνσή μας στη μετακίνηση , με την αλλαγή ώρας του παιχνιδιού , όσο και για τη φιλοξενία της  και θα ανταποδώσει τα δέοντα στον αγώνα του δευτέρου γύρου .

--- Οι παλιοί καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου Άρης και Χρυσόστομος Παπαθεολόγου , οι οποίοι εργάζονται και διαμένουν  με τις οικογένειες τους στην Ξάνθη , βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας από την ώρα της άφιξης της έως την αναχώρηση της και πανηγύρισαν μαζί μας τη νέα νίκη της ομάδας μας .

Το μυαλό όλων στην ομάδα μας είναι πλέον τόσο ο αγώνας του Σαββάτου στους άνδρες με τον ΓΣ Βόλου όσο και στον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα  Καλαμαριάς στις γυναίκες (ο οποίος ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση με τον Ηρακλή), ώστε να πανηγυρίσουμε δυο ακόμη νίκες και το 2017 να βρεί τα αγόρια και τα  κορίτσια μας ΜΟΝΑ ΠΡΩΤΑ στη κορυφή της βαθμολογίας ατενίζοντας τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία για την επίτευξη των στόχων μας .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου