Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΣAΒΒΑΤΟ 3/12  ΩΡΑ 17.00 ΣΤΟ ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΔΙΛΟΦΟ



   Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 και  ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου , για την 6η αγωνιστική , με τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΔΙΛΟΦΟ , συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας μας , στο πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ .

  Παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι έτοιμοι για να προσθέσουν ακόμη μια νίκη και να συνεχίσουν να προπορεύονται στον βαθμολογικό πινάκα της κατηγορίας . Από τον αγώνα θα λείψουν ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Αλεξίου ,  ο οποίος , μετά τον τραυματισμό του , έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις και αναμένεται σύντομα να ενσωματωθεί στην ομάδα , ο Αλέξανδρος Λουλούδης ,  ο οποίος θα ενταχθεί στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα και ο στρατευμένος Σωτήρης Αχριάνης , ο οποίος και αυτός θα ενταχθεί από την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις αφού μετά την ορκωμοσία του μετατίθεται σε μονάδα της περιοχής μας .

Έτσι στη διάθεση του προπονητή μας Φώνη Μαυρομιχάλη και του συνεργάτη του Κώστα Καραγιώργη ,  θα είναι οι : Αναστασόπουλος Λεωνίδας ,  Βλαστάριδης Αλέξανδρος , Γεωργίου Θωμάς , Θέος Νίκος  , Καραγεώργος Θωμάς , Καραθάνος Δημήτριος , Καφάσης Ζήσης , Μπαμπάνης Νικόλαος , Παρασκευάς Γιώργος ,  Σκαμάγκας Σταμάτης , Τελλίδης Κωνσταντίνος και Τσιαπράζης Νικόλαος .

  Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί του φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην ομάδα , να τους χειροκροτήσουν για τις μέχρι τώρα επιτυχίες τους και να τους δώσουν ώθηση για τους επερχόμενους αγώνες ώστε το τέλος του 2016 να μας βρει στη θέση που ο Ολυμπιακός Βόλου ανήκει , ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ .  

  Η γυναικεία ομάδα την Κυριακή θα αγωνισθεί στη Ξάνθη , με την τοπική Ασπίδα , στοχεύοντας σε ακόμη μια νίκη , που θα τη διατηρήσει μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα .Η αναχώρηση της ομάδας θα γίνει στις 08.00 το πρωί , από το ξενοδοχείο VOLOS PALACE HOTEL , χορηγού της ομάδας μας , μετά τη παράθεση πρωινού και ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 15.00 αφού η ομάδα της Ξάνθης αποδέχτηκε το σχετικό αίτημα μας για αλλαγή από τις 13.30 που ήταν η προγραμματισμένη ώρα έναρξης . Όλες οι παίκτριες , πλην της τραυματία Εύης Κυριατζίδου  είναι στη διάθεση του Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου .
 

  Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου  εύχεται καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική μας ομάδα,  που θα αγωνισθεί την Κυριακή με τη Νίκη Βόλου , στο τοπικό ντέρμπυ , στη Νέα Ιωνία .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου