Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΒΟΛΟΥ ΤΙΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

   Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 και  ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου , για την 6η αγωνιστική , με τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΔΙΛΟΦΟ , συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας μας , στο πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ .

   Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου , στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας ΑΜΕΑ , στις 3 Δεκεμβρίου , θα τιμήσει την ομάδα μπάσκετ με καρότσι ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΒΟΛΟΥ που από το 1994 δραστηριοποιείται στον αθλητικό χώρο των ΑΜΕΑ , με μεγάλες διακρίσεις στο παρελθόν . To 2005  στο 10ο Πανελλληνιο πρωτάθλημα , που διοργανώνει η ΟΣΕΚΚ κατέλαβε την 3η θέση που είναι διαχρονικά και η καλύτερη πίσω απο την ομάδα  ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια  και τους ΑΕΤΟΥΣ Αθηνών.
 Η ομάδα που αποτελούν οι αθλητές  Νίκος Μαλάτος , Δημήτρης Μπαρμπαγεωργόπουλος,  Μπαρτζιώκας Γιώργος , Κωνσταντινίδης Παναγιώτης , Τσονάρας Βασίλης , Βλαχάκης Γιώργος , Κυριάκης Γιώργος , Καρακώστας Παναγιώτης με προπονήτρια την Ελένη Μανούκα , στο ημίχρονο του αγώνα με το Δίλοφο θα δώσει  αγώνα επίδειξης  προς τους φιλάθλους .  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου