Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΑΚ

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/12  ΩΡΑ 12.00 ΣΤΟ ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – AΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ



  
  Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς  για τη 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών .

  Η ομάδα μας , μετά τις οκτώ συνεχόμενες νίκες της  (εκ των οποίων οι 5 εκτός έδρας) , στοχεύει σε μια ακόμη νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς , ο οποίος ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης , προκειμένου να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία .

  Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος  έχουν  όλες τις παίκτριες στη διάθεση τους ετοιμοπόλεμες , εκτός της σημαντικής απουσίας της Εύης Κυριατζίδου , η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και συνεχίζει τη θεραπεία της .

  Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους , ενισχύοντας τα , βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων .


  Παράλληλα η ανδρική μας ομάδα στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα αγωνισθεί στο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ με τον ΓΣ Βόλου , το Σάββατο  10 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 , χωρίς απουσίες,  αφού επανήλθαν οι Κώστας Αλεξίου και Αλέξανδρος Λουλούδης μετά το τραυματισμό τους ,  ενώ στο Βόλο βρίσκεται πλέον και ο Σωτήρης Αχριάνης ο οποίος μετατέθηκε σε μονάδα της περιοχής μας , στοχεύοντας σε μια ακόμη νίκη που θα τη διατηρήσει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα , μόνη πρώτη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου