Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Επίσκεψη στα Πρατήρια ΑΛΙΑΓΑΣ


Επίσκεψη σε ένα απο τα πρατήρια του ομίλου ΑΛΙΑΓΑΣ Α.Ε. χορηγού της ομάδας μας πραγματοποίησε η Ομάδα μας κατά τη μετάβαση της στα Γιάννινα τη Κυριακή . Την αποστολή υποδέχτηκαν οι ίδιοι ιδιοκτήτες του ομίλου κ,κ. Θανάσης και Δημήτρης  Αλιάγας , στο Καφέ 32 του ομίλου , όπου και προσέφεραν δωρεάν καφέ και Σνακ στις αθλήτριες και τους συνοδούς της αποστολής ενω  χορήγησαν και τα καύσιμα για την αποστολή της ομάδας μας.
Ευχήθηκαν δε καλή Επιτυχία και καλή πορεία στην ομάδα  μας και τα παιδιά τους φωτογραφήθηκαν με τις παίκτριες μας. 







Η ομάδα μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εν λόγω Επιχειρηματίες που στέκονται αρωγοί
στις προσπάθειές μας , ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη , οικονομικά , εποχή που διανύουμε και τους εύχεται ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο



ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΛΙΑΓΑΣ


      Η ΙΣΤΟΡΙΑ TOY  OΜΙΛΟΥ
Απο την ίδρυση της εταιρείας το 1968 στα Τρίκαλα απο τον Γεώργιο Αλιάγα μέχρι σήμερα  έχουμε επενδύσει σημαντικά στη τεχνολογία και στην υποδομή για να μπορούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες της αγοράς με συνέπεια και επαγγελματισμό. Οι πολύχρονες συνεργασίες μας , άλλωστε , με τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό αναδυκνείουν την αξιοπιστία και την ευελιξία του Ομίλου μας 



Το Οραμα μας

Το οραμά μας είναι η εξέλιξη στα επόμενα  χρόνια σε μια απο τις αξιόπιστες και κορυφαίες εταιρείες εμπορίας πετρελοειδών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.
Εγκαταστασεις
Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στα Τρίκαλα στο 6ο χμ Τρικάλων -  Καλαμπάκας , σε ιδιόκτητο οικόπεδο 6000 τμ , με ιδιόκτητο κτίριο 500 τμ.,  ενω διατηρούμε υποκαταστήματα στα διυληστήρια Θεσσαλονίκης - Ασπροπύργου - Κορίνθου και σύγχρονο Εργοστάσιο παραγωγής ασφαλτικών γαλακτωμάτων στη   Β. ΒΙΠΕ Βόλου.


                                                           



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου