Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

---  Με φιλικό παιχνίδι στην Πορταριά , με τη νεοσύστατη ΙΩΛΚΙΑ , συνεχίστηκε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου , ενόψει του νέου  εκτός έδρας αγώνα με τους Τιτάνες , στη Δράμα .  
Η Διοικούσα Επιτροπή και οι προπονητές μας ευχαριστούμε την ομάδα, τους παίκτες  και τον προπονητή της Ιωλκίας , Βασίλη Κοντάκη , για την βοηθειά τους στην καλύτερη προετοιμασία της ομάδας μας .
   Στο φιλικό έδωσαν το παρών όλες οι αθλήτριες (πλην Ζέρβα και Αγκάνη)  και ο προπονητής της ομάδας μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος , είχαν  την ευκαιρία να  «τεστάρουν»  την ετοιμότητα των αθλητριών .    
   Ο αγώνας με τη Δράμα , είναι προγραμματισμένος  για τις 14.00  και η αναχώρηση της ομάδας θα γίνει στις 07.30 το πρωί από το ξενοδοχείο VOLOS PALACE  HOTEL , αφού  προηγουμένως , όπως γίνεται πάντα , πριν από εκτός έδρας αγώνα , όλες οι  αθλήτριες , προπονητές και παράγοντες ,  πάρουν το πρωινό τους .  

--- Γενέθλια έχει σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου , η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας και της ομάδας Νεανίδων ,  Χαρά Ντελή , την οποία ευχόμαστε ολόψυχα να τα εκατοστήσει και καλή επιτυχία στον δύσκολο αγώνα των πανελληνίων εξετάσεων που συμμετέχει φέτος .

--- Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Αλέξανδρος Λουλούδης μετά τον τραυματισμό του στο χέρι στον αγώνα με τον ΓΣ Νίκαιας και η επιστροφή του αναμένεται σε 6 εβδομάδες περίπου . Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση .

--- Αντίθετα ο Ζήσης Καφάσης επέστρεψε στις προπονήσεις , μετά τον τραυματισμό του στον αγκώνα και την τοποθέτηση τριών ραμμάτων και έτσι τέθηκε στη διάθεση του προπονητή για τον αγώνα με την Ανάληψη , το Σάββατο 17.00 , στο ΕΑΚ   Βόλου .


--- Πολιτικός Μηχανικός ορκίστηκε , ο συνεργάτης του προπονητή μας στην ανδρική ομάδα , Κώστας Καραγιώργης και η ΔΕ τον συγχαίρει και του ευχόμαστε καλή δύναμη στην νέα πρόκληση που ανοίγεται για τη ζωή του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου