Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Περασε ανετα και απο τα Γιαννινα (Βιντεο)



Ακόμη μια νίκη για την ομάδα μας , στα Γιάννενα , έναντι του ΠΑΣ , με αποτέλεσμα 33-56 , που μας φέρνει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πινάκα , ισόβαθμους με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης , τον οποίο φιλοξενούμε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12.00 , στο ΕΑΚ Βόλου  ευελπιστώντας να συνεχίσουμε το αήττητο και να παραμείνουμε μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία .

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός της αθλήτριας του ΠΑΣ Γιάννενα Ξανθοπούλου σε μια φάση του αγώνα , στο γόνατο . Ελπίζουμε να μην είναι κάτι ανησυχητικό για την ίδια και την ομάδα της και να επιστρέψει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους . Από τη πλευρά μας επικοινωνήσαμε με το προπονητή της ομάδας κ. Σιανέτη , ενημερωθήκαμε για την κατάσταση της υγείας της και δώσαμε τις ευχές μας , προπονητές , αθλήτριες και παράγοντες , για ταχεία ανάρρωση της αθλήτριας .

Αξιοσημείωτη η παρουσία των οργανωμένων φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννενα BLUE VAYEROS που ενίσχυσαν την ομάδα τους καθόλη τη διάρκεια του αγώνα ενώ στο τέλος χειροκρότησαν τις αθλήτριες του Ολυμπιακού Βόλου , παραδεχόμενοι την ανωτερότητα της ομάδας μας .


Στις προσπάθειες των αθλητριών μας ήταν κοντά και η Εύη Κυριατζιδου , παρότι τραυματίας , ενισχύοντας αυτές ηθικά .

Αθωώθηκε από την αθλητική δικαστή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλ/σης , ο προπονητής της ομάδας μας Μιχάλης Καπουρνιωτης , για τον αγώνα της Δράμας , μετά την αναγραφή του στο Φύλλο Αγώνα , από τους διαιτητές και τον κομισάριο της αναμέτρησης , μιας και μετά την έγγραφη απολογία του , καταρίφθηκαν τα αναγραφέντα , τα οποία και αλλοίωναν ουσιαστικά τα όσα συνέβησαν εκεί από κάποιους «φιλάθλους» της γηπεδούχου ομάδας . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου