Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

7η Συνεχόμενη Νίκη και Μόνες στη Κορυφή

Την 7 η και πιο σημαντική νικη του μέχρι σήμερα πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου επικρατώντας σε ενα συγκλονιστικό παιχνίδι του Ηρακλή Θεσ/νικης με 59-54 και ειναι πλέον μονος στη κορυφή της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο πρώτο δεκάλεπτο και μολις στο 4 λεπτο οι διαιτητές είχανε χρεώσει τη ταντουροφσκα ήδη με 3 φαουλ γεγονος που ανάγκασε το Μ.Καπουρνιωτη να την αποσύρει απο το παιχνίδι, παρολα αυτά ο ερυθρόλευκες που ειχαν και την απουσία της Κυριατζιδου ηταν εκπληκτικές και στο ημιχρονο με τις Σουλτανη και Ζερβα να εκτελούν τελειώσανε το ημίχρονο προηγούμενες με 30 - 26.
Στο δεύτερο ημίχρονο επέστρεψε και ανέλαβε δράση η Άννα ταντουροφσκα και μαζί με ολες τις παίκτριες που αγωνίστηκαν και έδωσαν και τη ψυχή τους σήμερα ειδικά στην άμυνα έφτασε η ομαδα μας σε αυτη την μεγαλη νικη που την κρατάει πλέον μόνη στη πρώτη θεση. Μετα το τελος του αγώνα όλες μαζι πανηγύρισαν τη νικη ευχαρίστησαν το κοσμο που βρέθηκε στο κλειστό και βοηθησε ώστε να κερδίσει η ομάδα μας.

Δεκάλεπτα: 15-16, 30-26, 47-46, 59-54

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Νούλα, Διαμαντοπούλου, Παγκαλίδου, Ταντουρόφσκα 14 (2), Σουλτάνη 22 (1), Τότση, Αγαγιώτη, Ζέρβα 14, Ζήτη 2, Κοτσιάφτη 7, Αγκάνη, Δημητριάδου.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Συρόπουλος): Τσουμπερλή, Ελευθεριάδου 7, Κωτούλα 7, Γιαννούδη 4, Τσακίρη, Τσαμπούρη 18 (2), Μαργαρίτη 10, Κομνηνού, Γεροστεργίου 4, Τζιότζιου, Λογδανίδου 4, Καρακούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου