Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/11 ΩΡΑ 12.00 ΣΤΟ ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ  ΘΕΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΑΚ


  
  Την Κυριακή 27/Νοεμβριου  2016 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ηρακλή  Θεσσαλονίκης για τη 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών .

  Η ομάδα μας , μετά τις έξι συνεχόμενες νίκες της  (εκ των οποίων οι 4 εκτός έδρας) , στοχεύει σε μια ακόμη νίκη επί του ισόβαθμου Ηρακλή Θεσσαλονίκης , προκειμένου να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία .

  Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος  έχουν  όλες τις παίκτριες στη διάθεση τους ετοιμοπόλεμες , εκτός της σημαντικής απουσίας της Εύης Κυριατζίδου , η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και συνεχίζει τη θεραπεία της .

  Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους , ενισχύοντας τα , βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων .

  Παράλληλα η ανδρική μας ομάδα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα αγωνισθεί στον Αλμυρό με τον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο , το Σάββατο  26 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 , με τις γνωστές απουσίες των Αλεξίου και Λουλούδη (λόγω τραυματισμού) και του Αχριάνη (λόγω στράτευσης),
στοχεύοντας σε μια ακόμη νίκη που θα τη διατηρήσει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Στην πλατεία του Αγίου Νικολάου  θα βρεθούν σήμερα και οι δυο ομάδες μας (γυναικών και ανδρών) μαζί με τους προπονητές τους και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής , προκειμένου να παραστούν , στην εκδήλωση που διοργανώνει ο χορηγός της ομάδας μας MΠAXAΡIKO μαζί με τη γνωστή εταιρεία HELLMANNS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου