Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ –  ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 19/11/2016    ΩΡΑ 17.00    ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ




    Με τον αγώνα  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ ανδρών συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας του Συλλόγου μας .

    Η ομάδα μας θα αγωνιστεί  το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 17. 00 στο ΕΑΚ Βόλου με την ομάδα της  Νίκης Βόλου  στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι .

Οι δυο ομάδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση μαζί με τον ΓΣ Βόλου . Η ομάδα μας μετά τις δυο , θεωρητικά εκτός έδρας νίκες (με Ανάληψη και Ιωνα)  ,  θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις της και να χαρίσει στον κόσμο της τη νίκη , όχι μόνο για το γόητρο αλλά και για να παραμείνει στην πρώτη θέση , παρά τα προβλήματα των τραυματισμών του Κώστα Αλεξίου και του Αλέξανδρου Λουλούδη και τη στράτευση του Σωτήρη Αχριάνη

   Ο αγώνας πρέπει να αποτελέσει γιορτή για το μπάσκετ της πόλης μας  . Στις ομάδες αγωνίζονται τα δικά μας παιδιά και αυτά πρέπει να χειροκροτήσουμε για να μας προσφέρουν όμορφο θέαμα . ενώ το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο έως τη λήξη του και θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα η έδρα της ομάδας μας .

  Η Διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν με τον μοναδικό τρόπο που αυτοί ξέρουν , σε κόσμια πλαίσια ,  στην προσπάθεια των αθλητών ,  του προπονητή μας  Φώνη Μαυρομιχάλη  και του συνεργάτη του Κωστή Καραγιώργη και  να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη της  και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη .
 
  Στον αγώνα θα  υπάρχει  οικονομική ενίσχυση , 5 ευρώ για ενήλικες και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και παιδιά κάτω των 15 ετών . Η πώληση της οικονομικής ενίσχυσης θα γίνεται από το εκδοτήριο του Κλειστού γυμναστηρίου , το οποίο θα ανοίξει για το σκοπό αυτό στις 15.30, ενώ  η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται μόνο από την κεντρική πόρτα .


Το τμήμα μπάσκετ του   Ολυμπιακού  Βόλου έχει ανάγκη τη στήριξη σας !!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου