Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016





Δηλώσεις του παίκτη της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου , Γιώργου Παρασκευά , ενόψει του αγώνα με τη Νίκη Βόλου , το Σάββατο 19 Νοεμβρίου .
  
  Κάθε παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νίκη είναι ιδιαίτερο. Από μεριά  μας το αντιμετωπίζουμε με την ανάλογη σοβαρότητα και δουλεύουμε όλη την εβδομάδα σε αυτό ενώ έχουμε καλή ψυχολογία μετά από τις εμφανίσεις μας στα πρώτα τρία παιχνίδια. Το ματς του Σαββάτου σαφώς και δεν κρίνει κάποια από τις 2 πρώτες θέσεις του ομίλου μας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη .

    Μας κοστίζουν οι απουσίες των Αλεξίου , Λουλούδη , Αχριάνη αλλά πρέπει να παίξουμε και για αυτούς. Με την Νίκη Βόλου ομάδα μας χωρίζουν 40 αγωνιστικά λεπτά και μόνο, καθώς πολλοί από εμάς ήμασταν  χρόνια συμπαίκτες ( Γιωτόπουλο , Τσώλη ,Μπόγδανο , Παπούλια , Μαυροφώτη , με τον οποίο είμαστε και κουμπάροι)... οπότε ο καθένας μας θα κάνει τα πάντα ώστε να κερδίσει η ομάδα του.  


  Θέλουμε και έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας στο πλευρό μας, χωρίς καμία ακρότητα μόνο με την φωνή τους. Ελπίζω και εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας που κουβαλάνε στις πλάτες τους και οι δύο ομάδες και να κερδίσει ο καλύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου